ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πολυχρονόπουλος: «Μου έδιναν χρήματα να κάνω ό,τι θέλω - Πήγα στα μπουζούκια 30 φορές»
Πολυχρονόπουλος: «Μου έδιναν χρήματα να κάνω ό,τι θέλω – Πήγα στα μπουζούκια 30 φορές»
(Φωτο: newsit.gr)
26 Μαρ
0
Σχόλια

Πολυχρονόπουλος: «Μου έδιναν χρήματα να κάνω ό,τι θέλω – Πήγα στα μπουζούκια 30 φορές»

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω χαλάσει 100.000 ευρώ μόνο για τον εαυτό μου, από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, στην εκπομπή «Το Πρωινό» λύνοντας για πρώτη φορά τη σιωπή του ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα σε βάρος του.

«Ήμουν στην Πάτρα και μαγείρευα και μου έπαιρνε συνέντευξη μία δημοσιογράφος και μετά μου έδειξε το δημοσίευμα για τις 600.000 ευρώ και έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Το 99,9% είναι ψέματα», λέει ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος, για όσα ακούγονται για εκείνον τους τελευταίους δύο μήνες.

Δεν είναι ψέμα ότι πήγαινα σε πολυτελές ξενοδοχείο και δεν πλήρωνα, αναφέρει, εξηγώντας ότι πλήρωναν άλλοι, αλλά όχι για να κάνω διακοπές, για να μαγειρέψω.

Το φτωχόπαιδο από το Αιγάλεω

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και από νωρίς άρχισε να ασχολείται με τις πωλήσεις, ενώ έχει πτυχίο βοηθού μικροβιολόγου, το οποίο όμως δεν άσκησε ποτέ. Η ιδέα του Άλλου Ανθρώπου, όπως περιγράφει ξεκίνησε όταν ο ίδιος έμεινε άνεργος και αναγκάστηκε να γυρίσει στο σπίτι της μητέρας του.

«Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας και πληρωνόμουν καλά, αλλά όταν πουλήθηκε η εταιρεία που εργαζόμουν σε άλλη επιχείρηση, σταμάτησε η συνεργασία μας. Έμεινα άνεργος για δύο χρόνια και έψαχνα συνεχώς δουλειά αλλά αναγκάστηκα στα 47 μου να τα πουλήσω όλα και πήγα να ζήσω με τη μάνα μου. Τότε φυσικά και έπαθα κατάθλιψη και έκανα και τον επαναστάτη του καναπέ, από αντίδραση. Ήμουν από την πρώτη μέρα στους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα. Η μάνα μου έτρωγε από το συσσίτιο της εκκλησίας, δεν πήγα ποτέ. Η ιδέα του Άλλου ανθρώπου γεννήθηκε όταν είδα δύο παιδιά να τσακώνονται για φαγητό από τα σκουπίδια».

«Δεν έχω παίξει ούτε μισό λεπτό στα φρουτάκια»

Ο ιδρυτής του Άλλου Ανθρώπου μεταξύ άλλων κατηγορείται ότι ξόδευε αλόγιστα χρήματα από δωρεές πολιτών για την κοινωνική κουζίνα σε διακοπές και μπουζούκια, ενώ δηλώνει ότι «δεν πήγαινα ποτέ στο πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια έχω πάει 30 φορές, έχω πετάξει λουλούδια, αλλά λίγες φορές. Ο μεγαλύτερος λογαριασμός σε λουλούδια είναι 50.000-60.000 δραχμές».

«Ναι δεν έχω πληρώσει ποτέ τη διαμονή μου σε ακριβό ξενοδοχείο, αλλά πλήρωναν όχι για τις διακοπές μου, αλλά για να μαγειρέψω»

Ενώ για την κατηγορία ότι ξόδευε χρήματα του Άλλου Ανθρώπου σε φρουτάκια τονίζει ότι «θα αποδειχθεί στο δικαστήριο εάν είχα κάρτα για να παίζω φρουτάκια» και συμπληρώνει ότι θα «φάνε» μηνύσεις όσοι ισχυρίζονται ότι στο υπόγειο της κοινωνικής κουζίνας πουλούσε πράγματα.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο Άλλος Άνθρωπος, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έμενε στον χώρο που λειτουργούσε, ενώ παραδέχεται ότι πλήρωνε τα έξοδά του σπιτιού από τα χρήματα που έδινε ο κόσμος. «Όταν πήγαινα να μαγειρέψω, μετά πηγαίναμε με τους εθελοντές να φάμε και πλήρωνα με τα λεφτά του Άλλου Ανθρώπου, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι αναψυχής».

«Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι μου έδιναν χρήματα για μένα, για να τα κάνω ό,τι θέλω, από 100 ευρώ, μέχρι 5.000 ευρώ και όταν έκαναν τη μεταφορά έγραφαν “Κωστάρα για πάρτη σου”», λέει και τονίζει ότι δεν έχει πάθος με τον τζόγο, ούτε έχει ξοδέψει λεφτά του Άλλου Ανθρώπου για φρουτάκια.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.