ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κωπηλασία: Μετάλλια και καλά αποτελέσματα για την Εθνική στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο
Κωπηλασία: Μετάλλια και καλά αποτελέσματα για την Εθνική στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο
(Φώτο : gazzetta.gr)
26 Μαρ
0
Σχόλια

Κωπηλασία: Μετάλλια και καλά αποτελέσματα για την Εθνική στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο

Η διεθνής ρεγκάτα του Πιεντιλούκο ήταν το πρώτο τεστ της χρονιάς για την Εθνική ομάδα κωπηλασίας, σε αγώνα του εξωτερικού, και τα πρώτα συμπεράσματα ήταν θετικά.

Την πρώτη μέρα των τελικών της ρεγκάτας, οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου κατέκτησαν το χρυσό στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ενώ οι Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής το ασημένιο στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών. Το δίδυμο Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου πήραν το αργυρό στη δίκωπο άνευ ενώ στο διπλό σκιφ ανδρών οι Γιάννης Καλανδρίδης και Νίκος Χωλόπουλος πήραν το χάλκινο.

Στα αγωνίσματα των εφήβων-νεανίδων, οι Καραγιάννη-Κούτρας επικράτησαν στη δίκωπο άνευ εφήβων όπως και ο Μακρυγιάννης στο σκιφ. Οι Ντάρα-Παπαϊωάννου ήταν δεύτερες στη δίκωπο άνευ των νεανίδων ενώ η Λιόλιου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ νεανίδων.

Παράλληλα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του σκιφ Στέφανος Ντούσκος κατετάγη 5ος στον τελικό ενώ στην 6η θέση των αγωνισμάτων τους βρέθηκαν οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Ζήσης Μπουκουβάλης στο διπλό σκιφ και Ευαγγελία Φράγκου στο σκιφ. Οι Ιωάννα Ασβεστά και Βάλλια Λυκομήτρου ήταν όγδοες στο διπλό σκιφ γυναικών ενώ τη 10η θέση στο σκιφ κατέλαβε η Αννέτα Κυρίδου.

Τη δεύτερη μέρα των τελικών και τελευταία της διοργάνωσης, το δίδυμο των Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο γυναικών ενώ το ίδιο ακριβώς έκαναν και οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο διπλό σκιφ. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν και οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο τελικό του διπλού ελαφρών ανδρών.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν και οι Βάλλια Λυκομήτρου και Γαβριέλα Λιόλιου στο διπλό σκιφ των νεανίδων. Χρυσό μετάλλιο στον τελικό της δίκωπου εφήβων πήραν οι Κωνσταντίνος Καραγιάννης και Δημήτρης Κούτρας.

Στον τελικό του σκιφ γυναικών η Ευαγγελία Φράγκου ήταν 4η και την ακολούθησαν η Αννέτα Κυρίδου στην 6η θέση και η Ιωάννα Ασβεστά στην 7η ενώ οι Γιάννης Καλανδαρίδης-Θανάσης Παλαιοπάνος κατέλαβαν την 5η θέση στο διπλό σκιφ.

Η Ελλάδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση στον πίνακα μεταλλίων με 14 μετάλλια εκ των οποίων τα 8 χρυσά, τα 4 ασημένια και τα 2 χάλκινα.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.