ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σάκκαρη - Γιαστρέμσκα 2-0: Πήρε την πρόκριση στη φάση των "16" η Σάκκαρη
Σάκκαρη – Γιαστρέμσκα 2-0: Πήρε την πρόκριση στη φάση των “16” η Σάκκαρη
(Φωτο: Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Robert Prange)
24 Μαρ
0
Σχόλια

Σάκκαρη – Γιαστρέμσκα 2-0: Πήρε την πρόκριση στη φάση των “16” η Σάκκαρη

Τη δεύτερή της νίκη χωρίς να χάσει σετ πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open, επικρατώντας της Νταϊάνα Γιαστρέμσκα με 7-5, 6-4, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στη φάση των “16” της αμερικανικής διοργάνωσης.

Αστάθεια στο backhand και σταθερότητα εκεί που έπρεπε

Με τις δύο παίκτριες να κρατούν από ένα service game ξεκινήσε το σετ (1-1), με την Μαρία Σάκκαρη να πετυχαίνει στο τρίτο game το break (2-1). H Ελληνίδα έκανε το hold στη συνέχεια (3-1), με την Ουκρανή να παραμένει σε απόσταση ενός break και να διατηρεί τα σερβίς της. Μάλιστα, η Γιαστρέμσκα στα περισσότερα από τα service game της Σάκκαρη βρήκε τρόπο να φτάσει στο break point, αλλά κάποια λάθη δεν της επέτρεψαν να πάρει πίσω το break της Σάκκαρη.

Με το σκορ στο 5-4 και την Σάκκαρη να σερβίρει για το σετ, η Νταϊάνα Γιαστρέμσκα πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά της game και πήρε πίσω το break της Ελληνίδας. Βέβαια, η 28χρονη τενίστρια… έσπασε ακόμη μία φορά το σερβίς της Ουκρανής και στο 12ο game δεν έκανε λάθος με τις μπάλες στα χέρια.

Το ιδανικό ξεκίνημα έφερε και ιδανικό κλείσιμο για την Σάκκαρη

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Σάκκαρη. Η Ελληνίδα, μόλις στο πρώτο service game της Γιαστρέμσκα, έκανε το break το οποίο εκμεταλλεύτηκε μετά με ένα κυριαρχικό hold (2-0). Η 24χρονη Ουκρανή τενίστρια, όπως και στο πρώτο σετ, παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την Ελληνίδα ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο γρήγορο break που δέχθηκε.

Στο 7ο game η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κάνει το break, χάνοντας τρία break points, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν την επηρέασε. Η 28χρονη παρέμεινε σταθερή στο σερβίς με καλά χτυπήματα, παρά την πίεση που άσκησε η Γιαστρέμσκα στο τελευταία games. Έκανε το 5-3 στα games, είδε την Ουκρανή να μειώνει σε 5-4 και με την τύχη στα χέρια της στο 10ο game έκανε το 6-4 και πήρε τη νίκη.

Στη φάση των “16” η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από τον αγώνα Άνα Καλίνσκαγια – Γελένα Οσταπένκο.

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.