ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της» είπε ο πατέρας του Δασκαλάκη
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της» είπε ο πατέρας του Δασκαλάκη
(Φωτο: newsit.gr)
22 Μαρ
0
Σχόλια

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της» είπε ο πατέρας του Δασκαλάκη

Με την κατάθεση του Γιώργου Δασκαλάκη, πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. «Ήταν υπόδειγμα, ήταν άψογη σε ό,τι αφορά τα παιδιά η κατηγορούμενη» είπε ο μάρτυρας για την πρώην νύφη του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με το γιο του.

«Παντρεύτηκαν γιατί έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα η κατηγορούμενη. Του είπα να αναγνωρίσει το παιδί και να δει αργότερα τι θα κάνει. Εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια, όποτε εγώ στήριξα την επιλογή του» είπε ο μάρτυρας για τον Μάνο Δασκαλάκη καταθέτοντας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη περιέγραψε την ημέρα του θανάτου της Μαλένας, λέγοντας: «Έμαθα από τον αδελφό μου πως το παιδί πέθανε. Όταν έφτασα ήταν συντετριμμένοι. Ο γιος μου έκλαιγε, η κατηγορούμενη ήταν λίγο στον κόσμο της, κοίταζε το κινητό, ήταν σε κατάσταση σοκ. Αυτό διαπίστωσα εγώ εκείνη τη στιγμή. Μου περιέγραψαν τι έγινε με τους γιατρούς. Η κατηγορούμενη δεν μου είπε κάτι, ρωτούσα το γιο μου. Προσπαθούσαν πάντως να βρουν τα αίτια. Ό,τι έμαθα ήταν από το γιο μου και τον αδελφό μου» είπε ο μάρτυρας.

«Μετά όμως η κατηγορούμενη έκανε μια σχέση και ο γιος μου δεν μπορούσε να το συγχωρέσει. Εγώ του είπα τα παιδιά πάνω απ’ όλα, του είπα και για τη διατροφή. Προσπάθησα να τον αποτρέψω από το να χωρίσει. Με πήρε και η κατηγορούμενη και μου είπε «σας παρακαλώ κύριε Γιώργο βοηθήστε με να μη χωρίσω». Εγώ της είπα “αν δε θέλει ο Μάνος, προχώρα τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουμε όλοι”» τόνισε..

«Εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά με τους δυο θανάτους και τον χωρισμό. Με πήρε ο πατριός της και με ενημέρωσε και της είπα ότι “ρε κορίτσι μου μήπως χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό για να τα διαχειριστείς όλα αυτά”. Και μου είπε “κύριε Γιώργο δεν είμαι τρελή”. Εκείνη μου ανέφερε μόνο ότι θέλει να φύγει από την Πάτρα να μείνει αλλού, κάτι αόριστα πράγματα που καταλάβαινα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την ψυχολογία της» είπε ο μάρτυρας.

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.