ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: «Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, δεν τα ξαναείδαμε» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος
Τέμπη: «Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, δεν τα ξαναείδαμε» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος
(Φώτο : newsbomb.gr)
20 Μαρ
0
Σχόλια

Τέμπη: «Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, δεν τα ξαναείδαμε» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος

Ενόσω συνεχίζεται (με εντάσεις) η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 26 ετών, τόνισε πως «δεν περιμένω τίποτα» από αυτήν τη διαδικασία, ενώ στάθηκε ξανά στον πόνο που βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων, λέγοντας πως «δεν είδαμε ξανά τα παιδιά μας, παρά μόνο κλειστά φέρετρα», σε σημερινή (20/03) συνέντευξη στο MEGA.

«Δεν παρακολούθησα σήμερα τη συζήτηση. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. Πίσω μου, είναι το δωμάτιο του Δημήτρη. Το κρεβάτι του, τον περιμένουν οι παντόφλες του. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, δεν τα ξαναείδαμε. Κλειστά φέρετρα…

Ο Σύλλογος κατέθεσε στη δικογραφία ότι από τέσσερις κοπέλες βρέθηκαν οστά και γενετικό υλικό εννέα μήνες μετά, για να καταλάβετε πόση συγκάλυψη έπεσε και τι υποκρισία υπάρχει τόσον καιρό και συνεχίζεται έως σήμερα.

Πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη, είμαστε πολύ δυνατοί. Επτά πλευρές του ευρωκοινοβουλίου υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον, η Ευρώπη αναλαμβάνει τη Δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής έκλαψε, λύγισε. Μας έχουν πει ότι είναι μία σκληρή γυναίκα. Οι άνθρωποι που ήρθαν έξω (σ.σ. από το κοινοβούλιο), το έκαναν γιατί αισθάνονται τα παιδιά μας σαν δικά τους. Σύσσωμη η αντιπολίτευση της Ελλάδας ήταν εκεί, η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη είναι μόνη της και έκθετη. Ό,τι και να κάνουν, είναι θέμα χρόνου να φανεί η αλήθεια», επεσήμανε ακόμη ο κ. Ασλανίδης.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.