ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς: Τι έβγαλε η κλήρωση στο Μαϊάμι Όπεν
Τσιτσιπάς: Τι έβγαλε η κλήρωση στο Μαϊάμι Όπεν
(Φώτο : gazzetta.gr)
19 Μαρ
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς: Τι έβγαλε η κλήρωση στο Μαϊάμι Όπεν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην είχε την επιθυμητή πορεία στο Indian Wells, όμως τώρα έχει μια νέα ευκαιρία στο Μαϊάμι Όπεν, με το τουρνουά των ανδρών να ξεκινά την Τετάρτη (20/3).

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε η κλήρωση στο 1000άρι τουρνουά, με τον Τσιτσιπά, Νο.10 στο ταμπλό, να κληρώνεται στο κάτω μέρος.

Περνά χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ντένις Σαποβάλοφ και τον Ιταλό, Λουτσάνο Νταρντέρι.

Στη φάση των «32» πιθανοί του αντίπαλοι είναι οι Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Αρτούρ Φιλς και Ματέο Αρνάλντι.

Στον γύρο των «16» ο Τσιτσιπάς μπορεί να βρει στον δρόμο του τον Αντρέι Ρούμπλεφ, τον Άντι Μάρεϊ, τον Ματέο Μπερετίνι ή τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί.

Στα προημιτελικά το πιο υψηλό εμπόδιο θα είναι ο Γιάνικ Σίνερ, ενώ στους πιθανούς αντιπάλους βρίσκονται οι Τόμι Πολ και Φράνσις Τιάφο, στα ημιτελικά μπορεί να αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, τον Τέιλορ Φριτζ, ή τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ με τους Κάρλος Αλκαράθ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ ή Χόλγκερ Ρούνε συναντάται μόνο στον τελικό.

Δείτε εδώ αναλυτικά την κλήρωση

Mε Κοκκινάκη στο διπλό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει μέρος και στο διπλό ανδρών, έχοντας για συμπαίκτη τον Θανάση Κοκκινάκη, oι δυο τους πήραν wild card και συμμετέχουν στο τουρνουά. Για τη φάση των «32» θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Άλεξ ντε Μινόρ και Ρίνκι Χιτσικάτα.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.