ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: Νέος κύκλος καταθέσεων για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου
Μεσολόγγι: Νέος κύκλος καταθέσεων για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου
(Φώτο : athensmagazine.gr)
17 Μαρ
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: Νέος κύκλος καταθέσεων για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επομένων ημερών με έναν νέο κύκλο καταθέσεων.

Σύμφωνα με τη Real News, οι Αρχές αναμένεται να καλέσουν μια εργαζόμενη σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής, άτομα που συνελήφθησαν πρόσφατα για ναρκωτικά, τοπικοί επιχειρηματίες αλλά και άτομα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας.

Στον νέο κύκλο των καταθέσεων θα συμπεριληφθούν και συγγενείς του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία, οι οποίοι είχαν επίσης δανειστεί χρήματα από τον Μπάμπη.

Λόγω των καθυστερήσεων που σημειώνονταιι στη συγκέντρωση στοιχείων της υπόθεσης δεν ζητήθηκε ακόμα από τους 30 μάρτυρες να δώσουν κατάθεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανακρίτρια δεν έχει λάβει ακόμα τα πλήρη στοιχεία πουα αφορούν την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις του Μπάμπη Κούτσικου.

Ακόμα εκκρεμούν τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών πολλών προσώπων, τα στίγματα των κινητών τους κατά το επίμαχο διάστημα 4ης και 5ης Ιανουαρίου, όταν και έγινε η δολοφονία, αλλά και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει, όχι μόνο δεν έχει βαλτώσει, αλλά αντίθετα το έργο της ανακρίτριας προχωρά με επιμέλεια και ενδελεχή εξέταση όλων των στοιχείων και πληροφοριών, ώστε να μην υπάρξει σκοτεινό σημείο στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εντολή που είχε δοθεί να συνεχιστεί η έρευνα από ειδική μονάδα με έξοδα του Δημοσίου, στην περιοχή «Λυόμενα», όπου ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη, έμεινε για 11 λεπτά, ανοίγοντας και το κινητό του.

Δυστυχώς η έρευνα με τα ειδικά μηχανήματα που «σκανάρουν» τον βυθό δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι η έρευνα διακόπηκε χωρίς να εντοπιστεί η καραμπίνα με την οποία δολοφονήθηκε ο νεαρός.

Σε μία νέα αποκάλυψη που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά προχώρησαν ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλη και ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος. σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με τους δυο άντρες, οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται, ωστόσο υπήρξε προσπάθεια παρεμπόδισής τους από συγκεκριμένα άτομα, ανεπιτυχώς.

Μάλιστα, ο κύριος Τσούκαλης ανέφερε πως υπάρχει κάποιο μέλος στην ομάδα έρευνας το οποίο σκοπίμως λέει ψεύτικα στοιχεία στις Αρχές με τον ίδιο να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά πως «το πρωί μου λέει Α και το βράδυ Ω».

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: «Υπάρχει άτομο που δίνει ψευδείς πληροφορίες» - Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιώργο Τσούκαλη για τις έρευνες (video)

Έρχεται η άρση απορρήτου

Παράλληλα, οι δυο άνδρες «φωτογράφισαν» εκ νέου κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που λυμαίνεται την περιοχή ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει άρση απορρήτου και σε παλαιότερες τηλεφωνικές κλήσεις τόσο του Μπάμπη όσο και του 50χρονου κρεοπώλη που είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία.

Να θυμίσουμε πως ο Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε την 4η Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι και λίγες ημέρες βρέθηκε δολοφονημένος, με τον 50χρονο κρεοπώλη και φίλο του να είναι προφυλακισμένος για το έγκλημα.

 

 

 

Πηγή : athensmagazine.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.