ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κολωνός: Στην τελική ευθεία η απόφαση για τον βιασμό της 12χρονης – Αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου
Κολωνός: Στην τελική ευθεία η απόφαση για τον βιασμό της 12χρονης – Αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου
(Φωτο: Eurokinissi)
15 Μαρ
0
Σχόλια

Κολωνός: Στην τελική ευθεία η απόφαση για τον βιασμό της 12χρονης – Αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου

Στην τελική ευθεία για την έκδοση απόφασης μπαίνει σιγά-σιγά η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες σημείο – ορόσημο για την έκδοση της δικαστικής απόφασης επί της ενοχής των 26 κατηγορουμένων, αναμένεται να είναι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, καθώς τότε συμπληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισης κατηγορουμένων της υπόθεσης, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Μίχος.

Η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα με τις αγορεύσεις συνηγόρων και θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Μαρτίου με αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης.

Ειδικότερα, κατά τη σημερινή διαδικασία ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι τρεις δικηγόροι που εκπροσωπούν το ανήλικο θύμα, ενώ αγόρευσε και ο δικηγόρος υπεράσπισης κατηγορουμένου πακιστανικής καταγωγής για τον οποίον η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.