ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα τον Μάιο – «Πυρετός» προετοιμασιών
«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα τον Μάιο – «Πυρετός» προετοιμασιών
(Φωτο: newsit.gr)
12 Μαρ
0
Σχόλια

«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα τον Μάιο – «Πυρετός» προετοιμασιών

«Κλείδωσε» η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα τον Μάιο.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (12.03.24), έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για την ατζέντα της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κατά την τακτική συνάντηση Πολιτικού Διαλόγου στην Άγκυρα που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα η Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Πρέσβης Burak Akçapar συζήτησαν μεταξύ άλλων για την επικείμενη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Τουρκία τον Μάιο, κάνοντας έναν απολογισμό της προόδου που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε επίσης το ζήτημα των Navtex, με την ελληνική πλευρά να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της κυρίως για το περιεχόμενο αυτών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως καλό θα είναι να αποφεύγονται οι δηλώσεις αξιωματούχων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στο καλό κλίμα των δυο χωρών.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.