ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νταϊάνα Σνάιντερ – Μαρία Σάκκαρη 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells
Νταϊάνα Σνάιντερ – Μαρία Σάκκαρη 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells
(Φωτο: Reuters)
10 Μαρ
0
Σχόλια

Νταϊάνα Σνάιντερ – Μαρία Σάκκαρη 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells

Η Νταϊάνα Σνάιντερ κατάφερε να βάλει… δύσκολα στην Μαρία Σάκκαρη για 1,5 σετ, αλλά στη συνέχεια «λύγισε». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-1 σετ και πέρασε στον 3ο γύρο του Indian Wells (WTA 1000). Η Καρολίν Γκαρσία (νο 26) αντίπαλός της στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε να… κυνηγάει στα σετ την Νταϊάνα Σνάιντερ (νο74), αλλά μείωσε τα αβίαστα λάθη, βρήκε σταθερότητα στο παιχνίδι της και -με τον προπονητή, Ντέιβιντ Γουίτ για πρώτη φορά στο box της- επικράτησε τελικά με 7-5, 4-6, 0-6 στην πρεμιέρα της στο φετινό Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο στο πρώτο σετ χάνοντας με 5-2 στα game από την Νταϊάνα Σνάιντερ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όμως, έκανε την εντυπωσιακή αντεπίθεσή της και το έφτασε στο 5-5. Η 19χρονη Ρωσίδα έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία σε εκείνο το σημείο και -κατακτώντας δύσκολα τα δυο τελευταία game- πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Σάκκαρη και Σνάιντερ έφτασαν στο 3-3 στα game στο δεύτερο σετ, με την Ελληνίδα τενίστρια να πετυχαίνει το break που έψαχνε και να κάνει το 3-4 και στη συνέχεια το 3-5. Η Ρωσίδα πήρε το επόμενο game για να χάσει τελικά το σετ με 6-4 και να έρθει η ισοφάριση (1-1).

Η νίκη κρίθηκε σε τρίτο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη είχε το μομέντουμ με το μέρος της, η Σνάιντερ έδειξε να μην πατάει και τόσο καλά στο αριστερό της πόδι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε τρία break και έφτασε στο 0-6 και στην πρόκριση.

Η Σάκκαρη πήρε τη συγκεκριμένη νίκη μετά από αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 17 λεπτών και στον 3ο γύρο του Indian Wells θα αντιμετωπίσει την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία, η οποία νίκησε την Βικτορίγια Τομόβα με 2-1 σετ.

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στο παρελθόν, έχοντας από τρεις νίκες, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όμως, να έχει πάρει τις τρεις τελευταίες (έγιναν μέσα στο 2023).

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.