ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Εμμανουήλ Φωτιάδης εξασφάλισε το 4o μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας Νέων «Adriatic Pearl»
Ο Εμμανουήλ Φωτιάδης εξασφάλισε το 4o μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας Νέων «Adriatic Pearl»
(Φωτο: ufight.gr)
09 Μαρ
0
Σχόλια

Ο Εμμανουήλ Φωτιάδης εξασφάλισε το 4o μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας Νέων «Adriatic Pearl»

Με μία συγκλονιστική εμφάνιση ο Εμμανουήλ Φωτιάδης επικράτησε καθολικά επί του Βούλγαρου αντιπάλου του, Iliev Viktorio και εξασφάλισε το 4o μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας «Youth World Boxing Cup Adriatic Pearl», που διεξάγεται στην Budva, στο Μαυροβούνιο.

Στους άλλους 2 αγώνες οι Έλληνες αθλητές μας Νικόλαος Καλυβάκης και Άγγελος Σουρδής αγωνίστηκαν με δυναμισμό και πάθος όμως δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στις αναμετρήσεις με τους Dumorov Levan (GEO) και Sagar Jakhakr (IND) αντίστοιχα.

Με το μετάλλιο αυτό, που εξασφάλισε ο Εμμανουήλ Φωτιάδης, η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας έφτασε τον κορυφαίο στόχο της κατάκτησης των 100 μεταλλίων σε Διεθνείς Διοργανώσεις μέσα σε 3️ χρόνια, με τις επιδόσεις αυτές να αποτελούν μια εκθαμβωτική και εντυπωσιακή επίδοση για την Εθνική Ομάδα μας.

Η αφοσίωση, το ταλέντο, το πνεύμα ομαδικής ενότητας και η σκληρή δουλειά που έχουν επιδείξει οι αθλητές – τριες μας και οι προπονητές μας είναι αποτέλεσμα αυτής της μεγαλειώδους πορείας.

 

 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.