ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αποκάλυψε την αλήθεια της 2 χρόνια μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - Εξομολόγηση ψυχής από την Δώρα Τσαμπάζη (βίντεο)
Αποκάλυψε την αλήθεια της 2 χρόνια μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Εξομολόγηση ψυχής από την Δώρα Τσαμπάζη (βίντεο)
(Φώτο : athensmagazine.gr)
09 Μαρ
0
Σχόλια

Αποκάλυψε την αλήθεια της 2 χρόνια μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Εξομολόγηση ψυχής από την Δώρα Τσαμπάζη (βίντεο)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εκπομπή Fay’s Time.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απώλεια του συζύγου της, για την απόφασή της να μετακομίσει στην Αθήνα, αλλά και για το πως διαχειρίστηκε την απώλεια με τα παιδιά της.

«Συνήθως όταν οι πληγές είναι ανοιχτές πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις, προκειμένου να βρεις τρόπους να επουλωθεί το τραύμα καλύτερα. Εμένα ήταν και θέμα επιβίωσης, έπρεπε να βρω δουλειά, να σταθώ στα πόδια μου, να επιβιώσω αλλά παράλληλα ήταν και μια μεγάλη ανάγκη για αλλαγή. Για εμένα δεν υπάρχει κάτι δύσκολο με όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην οικογένειά μας», είπε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

Και συνέχισε: «Μετά τον θάνατο τους συζύγου μου έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος σκέψης μου και λυπάμαι πολύ που έπρεπε να γίνει κάτι τόσο συγκλονιστικό για να αλλάξω. Ήμουν πιο γκρινιάρα, έβαζα εμπόδια στον εαυτό μου. Όταν φύγεις γρήγορα από το “γιατί σε εμένα” και κοιτάξεις γύρω σου με ανοιχτά τα μάτια και δεις ότι ο πόνος υπάρχει πάρα πολύ γύρω μας τότε θα πεις “τώρα τι θα κάνω;” Τότε τον πόνο τον κάνεις δύναμη».

«Στην αρχή της ασθένειας του Αλέξανδρου πέρασα από τη φάση του “γιατί σε εμένα”. Έκανα την ψυχοθεραπεία μου και έμαθα από νωρίς να κάνω τον πόνο κάτι άλλο. Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλά προτιμώ που ήμουν προετοιμασμένοι. Στα παιδιά είπαμε την αλήθεια εξαρχής. Τα παιδιά μου μου έλεγαν ότι θα ήθελαν να γυρίσει πίσω ο πατέρας του. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα παιδί ότι αυτό δεν γίνεται», παραδέχτηκε η σύζυγος του Ολυμπιονίκη.

Κλείνοντας η Δώρα Τσαμπάζη τόνισε: «Με ενοχλεί όταν μου λένε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και ότι αυτό προϋποθέτει απαραίτητα έναν σύντροφο. Δεν αποκλείω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, ίσως, να γνωρίσω κάποιον. Με ενοχλεί το στερεότυπο ότι η γυναίκα φτιάχνει τη ζωή της δίπλα σε έναν άντρα. Υπάρχουν πράγματα που θα μου ξύσουν την πληγή αλλά έχω βρει τους μηχανισμούς και σηκώνομαι γρήγορα. Μια από τις φοβίες που απέκτησα είναι η νοσοφοβία. Στα παιδιά είμαι ψύχραιμη, εγώ φοβάμαι μην πάθω κάτι και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου».

 

 

 

Πηγή : athensmagazine.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.