ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκίνηση στον τόπο της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών, στον τερματισμό του «1ου Δρόμου Μνήμης» (φωτό)
Συγκίνηση στον τόπο της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών, στον τερματισμό του «1ου Δρόμου Μνήμης» (φωτό)
(Φώτο : onlarissa.gr)
04 Μαρ
0
Σχόλια

Συγκίνηση στον τόπο της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών, στον τερματισμό του «1ου Δρόμου Μνήμης» (φωτό)

Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο σημείο «μηδέν» των Τεμπών, στον τόπο της ανείπωτης σιδηροδρομικής τραγωδίας, ο «1ος Δρόμος Μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών».

Ήταν ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές, χωρίς βραβεύσεις, χωρίς μετάλλια… Ένας δρόμος μνήμης. Ένας τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη των «παιδιών» και των «ανθρώπων» μας που τόσο άδικα χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την 28η Φεβρουαρίου του 2023.

Εκατοντάδες δρομείς, διένυσαν απόσταση 30χλμ. με σημείο εκκίνησης τον προαύλιο χώρο του πρώην εργοστασίου Ζαχάρεως και τερματισμό στο «σημείο μηδέν» του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των 57 ψυχών, με τους παρευρισκόμενους να κρατούν λουλούδια και κεριά στην μνήμη των συνανθρώπων μας.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή : onlarissa.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.