ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Ντε Μινόρ και αποχαιρέτησε το Ακαπούλκο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Ντε Μινόρ και αποχαιρέτησε το Ακαπούλκο
(Φωτο: newsit.gr)
01 Μαρ
0
Σχόλια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Ντε Μινόρ και αποχαιρέτησε το Ακαπούλκο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άλεξ Ντε Μινόρ στα προημιτελικά του Ακαπούλκο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε (1-6, 6-3, 6-3) για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Αυστραλό και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη.

Μετά από έναν αγώνα 2 ωρών και 9 λεπτών ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποτάχθηκε με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-3) στον Ντε Μινόρ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ακαπούλκο.

Ο Έλληνας τενίστας μετρούσε 10/10 νίκες πριν απ’ αυτόν τον αγώνα κόντρα στον Αυστραλό, ωστόσο ο αντίπαλος του κατάφερε με ανατροπή να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Στέφανο.

Ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-1, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Ντε Μινόρ να παίρνει τα άλλα δύο σετ με 6-3 και να είναι έτοιμος να πάρει τα σκήπτρα από τον Τσιτσιπά, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στο Μεξικό.

Στον ημιτελικό ο Άλεξ Ντε Μινόρ θα βρει απέναντι του τον Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος κέρδισε τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.