ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Ο Τριαντόπουλος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα» καταγγέλλει η Καρυστιανού
«Ο Τριαντόπουλος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα» καταγγέλλει η Καρυστιανού
(Φώτο : thetoc.gr)
29 Φεβ
0
Σχόλια

«Ο Τριαντόπουλος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα» καταγγέλλει η Καρυστιανού

Ο αξιωματούχος που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος των Τεμπών μείζον θέμα. Σε δηλώσεις της, η Μαρία Καρυστιανού εξηγεί πως προέκυψε το μπάζωμα του χώρου πριν γίνει οποιαδήποτε έρευνα από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρει ότι έστειλε εξώδικο στον πρώην περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, καθώς είχε μάθει ότι το μπάζωμα έγινε από την περιφέρεια. Στη συνέχεια, έλαβε γραπτή απάντηση από τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος ανέφερε πως «ακολουθούσε εντολές» και ότι αυτές ήρθαν από τον κ. Τριαντόπουλο μετά από δύο συνεδριάσεις που έγιναν για να καταλήξει στην απόφαση του.

Η καταγγελία της Καρυστιανού
Μιλώντας στο alert η κύρια Καρυστιανού ανέφερε: «Εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό και έλαβα μία απάντηση γραπτή, η οποία ανέφερε ότι «Εγώ ακολουθούσα εντολές και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο, έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή».

Στην συνέχεια, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «αυτό το έγγραφο υπάρχει στην δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει τίποτα;» και απαντάει η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τίποτε».

Τι είχε απαντήσει για το θέμα ο Αγοραστός

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στις 23 Νοεμβρίου του 2023 στο aftodioikisi.gr ο κ. Αγοραστός είχε διαψεύσει ότι εκείνος ενέπλεξε το όνομα του κ. Τριαντόπουλου. «Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, δεν ενέπλεξα τον κ. Τριαντόπουλο», αρκέστηκε να πει.

Ο κ. Αγοραστός, ρωτήθηκε αν διαψεύδει τόσο την κα Καρυστιανού όσο και τον κ.Βελόπουλο και επέμεινε: «Σας είπα, ότι τίποτα δεν ισχύει από όσα λέγονται. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ούτε να σχολιάσω».

 

 

 

Πηγή: tovima.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.