ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Φρίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του – «Μας κατέστρεψες την παιδική ηλικία»
Φρίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του – «Μας κατέστρεψες την παιδική ηλικία»
(Φωτο: newsit.gr)
21 Φεβ
0
Σχόλια

Φρίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του – «Μας κατέστρεψες την παιδική ηλικία»

Ανατριχιαστική υπόθεση στο Περιστέρι, όπου ένας 55χρονος πατέρας, που βρίσκεται πλέον στις φυλακές Τριπόλεως, διέπραξε σειρά βιασμών κατά των δύο κοριτσιών του από πολύ νεαρή ηλικία. Την ίδια ώρα, παρουσιαζόταν στα μέσα ενημέρωσης ως αγαπητικός πατέρας που μεγάλωσε μόνος τα τέσσερα παιδιά του.

Τα δύο κορίτσια, θύματα σε ηλικίες 9 και 12 ετών αντίστοιχα, αποκάλυψαν τα τραυματικά γεγονότα πολλά χρόνια μετά, φοβούμενες ότι κανείς δεν θα τις πίστευε.

«Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά»

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του περιγράφει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα όσα τραγικά ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, τόσο αυτή όσο και η μικρότερη αδελφή της. Μία ατάκα του 55χρονου σε εκείνη όταν τον ρώτησε γιατί το κάνει, σοκάρει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος απάντησε «Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά».

Το νεαρό κορίτσι πρόσθεσε ότι στην ηλικία των 17 ετών τον απείλησε πως αν το συνεχίσει θα τον καταγγείλει, με τον ίδιο να μην πτοείται και να σταματά μόνο για μικρό διάστημα.

«Μας κατέστρεψες»

«Η μητέρα μας δεν ήρθε να μας δει, δεν έχω επαφή μαζί της», είπε η νεαρή και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενη που είναι στις φυλακές Τριπόλεως, όταν τον είδα του είπα «μου κατέστρεψες την παιδική ηλικία»».

«Δεν πρέπει να βγει ποτέ από την φυλακή γιατί μπορεί να κάνει το ίδιο και αλλού», πρόσθεσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο πατέρας της οικογένειας είχε πει στα τηλεοπτικά μέσα ότι «δυσκολεύεται να ζήσει την οικογένεια του και να ταΐσει τα τέσσερα παιδιά του από τότε που έφυγε από το σπίτι η σύζυγός του».

«Μη φοράς κοντά σορτς κοντά στον μπαμπά σου»

Παράλληλα, τόσο το 22χρονο θύμα, όσο και η δικηγόρος των κοριτσιών κ. Κεχρανατζίδου αναφέρθηκαν στις ευθύνες που φέρει η μητέρα των παιδιών που παρά το γεγονός ότι γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας του, τα εγκατέλειψε και άφησε εκείνον να έχει την επιμέλειά τους.

Μάλιστα, η δικηγόρος, που σήμερα, 21 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, υπογράμμισε ότι τις ευθύνες της μητέρας θα τις κρίνει και θα αποφασίσει γι’ αυτές το δικαστήριο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.