ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Καρυστιανού για Μπογδάνο / Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα – Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης
Καρυστιανού για Μπογδάνο / Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα – Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης
(Φώτο : documentonews.gr)
21 Φεβ
0
Σχόλια

Καρυστιανού για Μπογδάνο / Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα – Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης

Απάντηση στον ισχυρισμό του Κωσταντίνου Μπογδάνου, όπως τον διατύπωσε σε βίντεό του, ότι η Μαρία Καρυστιανού βρίσκεται σε «προχωρημένες συζητήσεις» για την κάθοδό της στις ευρωεκλογές ως υποψήφια, δίνει η ίδια με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές. Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου», τονίζει η Μαρία Καρυστιανού, διαψεύδοντας τον Μπογδάνο.

«Αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη, είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή απο τα παιδιά μας. Σεβαστείτε το πένθος μας!», καταλήγει η μητέρα της 20χρονης Μάρθης που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα των Τεμπών.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο.

Ένα βίντεο παραπλάνησης.

Θα ακολουθήσουν και αλλά, ίσως…

Ένα βίντεο στο οποίο τα ψέματα στολίζονται για να κρύβουν την ασχήμια και παρουσιάζονται όμορφα.

Έτσι είναι η πλάνη.

Εξωτερικά μια όμορφη είδηση, καλοπροαίρετη και λογική μα ο σκοπός σκοτεινός και ανήθικος .

Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα.

Είναι πιο εύκολο .

Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές.

Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Εσείς από την άλλη, αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη, είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή από τα παιδιά μας.

Σεβαστείτε το πένθος μας!».

 

 

 

 

Πηγή : tvxs.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.