ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μαρία Καρυστιανού στη «Ν»: Ξενιτευόμαστε από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία για να ζητήσουμε βοήθεια για τα Τέμπη
Μαρία Καρυστιανού στη «Ν»: Ξενιτευόμαστε από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία για να ζητήσουμε βοήθεια για τα Τέμπη
(Φώτο : naftemporiki.gr)
18 Φεβ
0
Σχόλια

Μαρία Καρυστιανού στη «Ν»: Ξενιτευόμαστε από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία για να ζητήσουμε βοήθεια για τα Τέμπη

Στην Ευρώπη θέλουν να φτάσουν το θέμα του δυστυχήματος στα Τέμπη οι οικογένειες των θυμάτων, με την πρόεδρο του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, να δηλώνει στη «Ν», ότι «ζητάμε βοήθεια από την Ευρώπη για να βρούμε το δίκιο μας».

Η Μαρία Καρυστιανού, της οποίας η κόρη, σχεδόν 20 ετών, σκοτώθηκε στο δυστύχημα, δήλωσε στη «Ν», πως «από την στιγμή που έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για το θέμα της εγκατάλειψης του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, πατάμε πάνω εκεί και ζητάμε βοήθεια από την Ευρώπη».

Η κ. Καρυστιανού συνεχίζει λέγοντας πως «είναι αδιανόητο από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, να καθόμαστε και ξενιτευόμαστε για να ζητήσουμε βοήθεια».

«Αυτό που θέλουμε δεν είναι η πολιτική, όχι. Θέλουμε να βγάλουμε το θέμα στην Ευρώπη», τονίζει στη Ναυτεμπορική.

Αναφορικά με την Εξεταστική Επιτροπή, η Μαρία Καρυστιανού εξέφρασε την «ελπίδα ότι θα κάτι θα βγει και από εκεί», ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και ψήφισμα για το θέμα του δυστυχήματος στα Τέμπη, το οποίο ως τώρα έχει συγκεντρώσει 350.000 υπογραφές.

Η κ. Μαρία Καρυστιανού καθήλωσε την Τετάρτη με την ομιλία της τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, σε εκδήλωση του Κώστα Αρβανίτη και του Left για το δυστύχημα των Τεμπών.

 

 

 

Πηγή : naftemporiki.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.