ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ελλάδα - Σερβία 15-11: Στην 5η θέση του κόσμου η Εθνική ανδρών και ραντεβού στο Παρίσι
Ελλάδα – Σερβία 15-11: Στην 5η θέση του κόσμου η Εθνική ανδρών και ραντεβού στο Παρίσι
(Φωτο: gazzetta.gr)
17 Φεβ
0
Σχόλια

Ελλάδα – Σερβία 15-11: Στην 5η θέση του κόσμου η Εθνική ανδρών και ραντεβού στο Παρίσι

Οπως στο ευρωπακό πρωτάθλημα του Ζάγκρμεμπ τον Ιανουάριο, έτσι και τώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα, η εθνική ομάδα παρουσιάζοντας σοβαρότητα μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα, έπαιξε και κατέκτησε την 5η θέση, τώρα νικώντας τη Σερβία με 15-11 έφθασε στην 5η θέση ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μετά ένα δίμηνο γεμάτο δράση για τις εθνικές ομάδες, πλέον αυτό που έρχεται είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του καλοκαιριού. Μάλιστα η κλήρωση των ολυμπιακών τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στην Ντόχα, μετά τον τελικό ανάμεσα στην Ιταλία και την Κροατία.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-3, 2-4, 5-2

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 2, Παπανικολάου.

Σερβία (Στεβάνοβιτς): Φιλίποβιτς, Μάντιτς 2, Στραχίνια Ράσοβιτς 1, Ραντζέλοβιτς 1, Πέταρ Γιάκσιτς 1, Βούτσινιτς 1, Ντράσοβιτς 3, Νίκολα Γιάκσιτς, Ούμποβιτς 2, Λούκιτς, Βίκτορ Ράσοβιτς, Μίτροβιτς, Λάζιτς.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.