ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πάλη: Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Πρεβολαράκη
Πάλη: Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Πρεβολαράκη
(Φωτο: gazzetta.gr)
15 Φεβ
0
Σχόλια

Πάλη: Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Πρεβολαράκη

Η «μεγάλη κυρία» της ελληνικής πάλης, η Μαρία Πρεβολαράκη, είναι μια ανάσα από το βάθρο σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Εκανε το δύο στα δύο στην κατηγορία της και το απόγευμα θα διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό, για 5η φορά στην καριέρα της!

Η Πρεβολαράκη ξεκίνησε εντυπωσιακά στα 53κ., επικρατώντας με 4-0 της Γερμανίδας Βέλντε, με την Λιθουανή Λάουρα Στανελίτε να είναι η αντίπαλός της στα προημιτελικά. Εκεί κέρδισε με τεχνική υπεροχή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Β. Καλαζίνσκαγια.

Η Πρεβολαράκη μετράει 7 μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 4 ασημένια και τρία χάλκινα και ψάχνει το πρώτο της χρυσό που θα την στείλει με… άλλον αέρα στον επόμενο στόχο, που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οσον αφορά τις άλλες δύο ελληνικές συμμετοχές της ημέρας, η Ελένη Χρυσικάκη στα 72κ. Ηττήθηκε με 3-0 από την Ραντζκόβα (Ανεξάρτητη), ενώ η Νικολέττα Μπάρμπα έχασε από την Αζέρα Μονόκοβα με 5-0 και αμφότερες θα περιμένουν το απόγευμα να μάθουν αν θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ για το χάλκινο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.