ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ρέθυμνο: Πακιστανός εξέδιδε 14χρονη έναντι αμοιβής – Ταυτοποιήθηκαν 12 άτομα για τους βιασμούς της
Ρέθυμνο: Πακιστανός εξέδιδε 14χρονη έναντι αμοιβής – Ταυτοποιήθηκαν 12 άτομα για τους βιασμούς της
(Φωτο: newsit.gr)
05 Φεβ
0
Σχόλια

Ρέθυμνο: Πακιστανός εξέδιδε 14χρονη έναντι αμοιβής – Ταυτοποιήθηκαν 12 άτομα για τους βιασμούς της

Σοκ στο Ρέθυμνο με την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης.

Δεκατετράχρονη μαθήτρια, θύμα Πακιστανού που την εξέδιδε, αναγκαζόταν να δέχεται τις διεστραμμένες ορέξεις των πελατών του αλλοδαπού μαστροπού, ανεβαίνοντας έναν καθημερινό μαρτυρικό Γολγοθά. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 12 άτομα για τον βιασμό της 14χρονης στο Ρέθυμνο.

Η ανήλικη αναγνώρισε έναν από τους βιαστές της και ακόμη 11 άτομα που φέρεται να ασέλγησαν πάνω της.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στην αστυνομία έφτασε μια ανώνυμη καταγγελία που έλεγε ότι στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου το 14χρονο ημεδαπό κορίτσι, εξωθείται στην πορνεία έναντι αμοιβής.

Οι βιαστές της, όπως κάρφωνε το «βαθύ λαρύγγι» στην ΕΛ.ΑΣ, ήταν κυρίως αλλοδαποί άνδρες, όμως όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ανάμεσά τους υπήρχαν και πολλοί Έλληνες, οι οποίοι πλήρωναν τον Πακιστανό για να ασελγήσουν στο παιδικό της κορμί.

Το κοριτσάκι που έχει γεννηθεί το 2009, κλήθηκε από τους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου να τους αναγνωρίσει, κάτι που έκανε και φέρεται ότι ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα της διαστροφής, είναι ο 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος μάλιστα την βίαζε.

Η αστυνομία έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για το παιδί, ενώ η εισαγγελία έδωσε εντολή για ευρεία έρευνα, έτσι ώστε να φωτιστούν όλες οι πτυχές της φρικαλέας αυτής υπόθεσης.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.