ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 36η στον κόσμο η 17χρονη Μακρή στην ανοιχτή θάλασσα
Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 36η στον κόσμο η 17χρονη Μακρή στην ανοιχτή θάλασσα
(Φώτο : gazzetta.gr)
03 Φεβ
0
Σχόλια

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 36η στον κόσμο η 17χρονη Μακρή στην ανοιχτή θάλασσα

Στην πρώτη της εμφάνιση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου και τα 10χλμ σε ανοιχτή θάλασσα, η νεαρή κολυμβήτρια Γεωργία Μακρή τερμάτισε στην 36η θέση στον αγώνα, στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή αθλήτρια βρισκόταν με το πρώτο γκρουπ για τα πρώτα μέτρα της κούρσας όμως αργότερα έμεινε λίγο πιο πίσω αλλά κατάφερε να διατηρήσει τον ρυθμό της και έτσι να τερματίσει σε 2:04.05 για να καταλάβει την 36η θέση ανάμεσα σε 71 κολυμβήτριες. Η νεαρή πρωταθλήτρια βρέθηκε για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου και η κούρσα της στη διοργάνωση της πρόσφερε σίγουρα πολύτιμες εμπειρίες που θα τη συντροφεύσουν στη μετέπειτα καριέρα της.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Ολλανδή Σάρον βαν Ρούβενταλ με 1:57.26.80, που επέστρεψε στον “θρόνο” μετά το Παγκόσμιο του 2022 στη Βουδαπέστη, και την ακολούθησαν η Ισπανίδα Μαρία ντε Βάλδες με 1:57.26.90 και η Αντζέλικα Ανδρέα από τηξν Πορτογαλία με 1:57.28. Αξίζει να αναφέρουμε πως από τις 71 αθλήτριες που εκκίνησαν στην κούρσα δεν τερμάτισαν οι 19.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.