ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας επιτίθεται σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ - Θύματα μία 13χρονη και μία 14χρονη
Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας επιτίθεται σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ – Θύματα μία 13χρονη και μία 14χρονη
(Φωτο: protothema.gr)
25 Ιαν
0
Σχόλια

Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας επιτίθεται σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ – Θύματα μία 13χρονη και μία 14χρονη

Μία νέα σοβαρή υπόθεση που αφορά σε έναν άγνωστο ο οποίος προσεγγίζει και επιτίθεται σε ανήλικες κοπέλες στον Άγιο Παντελεήμονα ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η δράση του αποκαλύφθηκε έπειτα από την καταγγελία που έκανε μία 13χρονη στο Τ. Α. Αγίου Παντελεήμονα την περασμένη Δευτέρα (22/1) παρουσία του πατέρα της.

Ειδικότερα, η κοπέλα υποστήριξε ότι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας και ενώ εισερχόταν στο σπίτι της, ένας άγνωστος την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (χωρίς τραυματισμό) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτή ήταν η πρώτη επίθεση.

Δύο ημέρες μετά την καταγγελία της 13χρονης και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, μετέβη στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα μία ακόμη ανήλικη κοπέλα, 14 ετών, η οποία εξεταζόμενη παρουσία της μητέρας της δήλωσε ότι, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, επιστρέφοντας στο σπίτι της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και είδε έναν άνδρα να μπαίνει μέσα.

Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν, μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς το σπίτι της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για τον ίδιο δράστη με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.