ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: Δίνει στίγμα το κινητό του Μπάμπη – Φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην περιοχή
Μεσολόγγι: Δίνει στίγμα το κινητό του Μπάμπη – Φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην περιοχή
(Φωτο: newsbomb.gr)
24 Ιαν
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: Δίνει στίγμα το κινητό του Μπάμπη – Φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην περιοχή

Συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο και το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας (22/01/2024) στο Ευηνοχώρι στο Μεσολόγγι.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υπάρχει ένα στοιχείο πως το κινητό και το όπλο δεν αποκλείεται να βρίσκονται μέσα στην πόλη στο Μεσολόγγι.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega τα κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα.Όπως όλα δείχνουν το κινητό του Μπάμπη φαίνεται να δίνει μία ένδειξη και να έχει μεταφερθεί μετά τη δολοφονία. Έτσι όλα τα στοιχεία συντείνουν στο να πέταξαν το κινητό του θύματος σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε η σορός του 30χρονου, κι αυτό το σημείο μάλλον είναι στην πόλη του Μεσολογγίου.

Επιπλέον, φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην επίμαχη περιοχή από τις κεραίες κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης – Αρνείται τα πάντα

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού θα περάσει απόψε ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Από το Μεσολόγγι στην Πάτρα, κι από κει στον Κορυδαλλό. Κάτω από δρακόντεια μέτρα ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 30χρονου Μπάμπη Κούτσικου πέρασε λίγη ώρα μετά τις 12.30 την πύλη των κεντρικών φυλακών της χώρας.

Εκεί όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί μακριά από τους άλλους κρατούμενους και για λόγους ασφαλείας θα προαυλίζεται μόνος του.

Ο ίδιος εμμένει στην τακτική που έχει υιοθετήσει από την αρχή και δεν ομολογεί. Ακόμη και στους αστυνομικούς της ασφάλειας Πατρών, φέρεται να είπε:«Έχω τα χέρια μου καθαρά, δεν έχω καμία σχέση».

Ο 50χρονος συνεχίζει να αρνείται πεισματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία του νεαρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια όταν πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό.

Ήταν η μοναδική στιγμή κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που ο «σκληρός» κατά κοινή ομολογία κρεοπώλης λύγισε.

Το DNA θα δώσει απαντήσεις

Πάλεψε για τη ζωή του ο Μπάμπης Κούτσικος ή ο δολοφόνος του τον αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να αμυνθεί; Ήταν ένας ο δράστης ή περισσότεροι; Γνώριζαν άλλα άτομα τι συνέβη στον κάμπο του Ευηνοχωρίου το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου;

Στα βασανιστικά ερωτήματα της δολοφονίας αναμένεται να δώσουν απαντήσεις τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς οι Αρχές πήραν δείγμα από τον 50χρονο κατηγορούμενο για να το συγκρίνουν με το γενετικό υλικό από τα νύχια του θύματος.

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ απίθανο και δε θα εκπλαγώ αν έχουμε και άλλα εντάλματα και συλλήψεις, το θεωρώ δύσκολο να μην υπήρξε συνεργός», είπε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Ο κρεοπώλης πάντως στην απολογία του, όπως αποκάλυψε το MEGA, ισχυρίστηκε ότι ο 30χρονος τα τελευταία δύο χρόνια αναζητούσε χαμένους θησαυρούς.

«Ξέρω κιόλας ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο, τα ονόματα των οποίων δε μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι, στην περιοχή των ΤΕΙ κοντά σε μία εκκλησία, το όνομα της οποίας δε θυμάμαι, με μηχάνημα. Ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα για 1.300 ευρώ».

Καλλιακμάνης: Ίσως τον κυνήγησε ο δολοφόνος

«Η σορός του δεν ήταν μέσα στο νερό. Είχε πυροβοληθεί πλάγια αριστερά, να δούμε αν ήταν από πάνω προς κάτω ή αν ήταν ευθεία βολή. Αν είναι από πάνω προς τα κάτω σημαίνει ότι ήταν σκυμμένος, ίσως δηλαδή να τον κυνήγησε ο δολοφόνος του και να προσπάθησε να κρυφτεί», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.

Και ο στρατός στις έρευνες

Στην αναζήτηση του φονικού όπλου και του κινητού μπήκε και ο στρατός με ομάδα ναρκαλιευτών και ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.
Σήμερα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και η σορός θα δοθεί στην οικογένεια. Αύριο στο Μεσολόγγι, η μητέρα, οι αδελφές και οι συγχωριανοί του θα συνοδεύσουν τον άτυχο Μπάμπη στην τελευταία του κατοικία.

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.