ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Πάλεψε για τη ζωή του ο Μπάμπης μέχρι την τελευταία στιγμή – Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης
Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Πάλεψε για τη ζωή του ο Μπάμπης μέχρι την τελευταία στιγμή – Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης
(Φώτο : newsit.gr)
24 Ιαν
0
Σχόλια

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Πάλεψε για τη ζωή του ο Μπάμπης μέχρι την τελευταία στιγμή – Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης

Ο Μπάμπης πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για τη ζωή του. Αυτή είναι η εκτίμηση που κάνουν οι αναλυτές της ασφάλειας για την σκηνή του εγκλήματος στο Μεσολόγγι και περιμένουν τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα των δειγμάτων dna από τα χέρια και τα ρούχα του 31χρονου που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές όλα δείχνουν ότι γνώριζαν κι άλλα άτομα για το τι συνέβη στο εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας στο Μεσολόγγι και κυρίως για το πώς ο 50χρονος κρεοπώλης παγίδευσε τον νεαρό και του έστησε καρτέρι στο σημείο. Κι αυτό γιατί ο 50χρονος φέρεται να είχε επαφές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη με συγκεκριμένα άτομα, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να μπορούν να προσδιορίσουν μέχρι στιγμής τι ειπώθηκε.

Πιθανότατα στις πιέσεις του Μπάμπη να του επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισε, ο κρεοπώλης έπλασε ένα μύθο για χρυσές λίρες και θησαυρούς και τον παρέσυρε στο σημείο. Εκεί ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε με το θύμα και κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο. Μάλιστα  οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο κρεοπώλης πάτησε μια φορά τη σκανδάλη από το κυνηγετικό όπλο του Μπάμπη και τον πέτυχε στο στήθος.

Για τους αναλυτές αυτό που πλέον απομένει είναι να εντοπιστούν όλοι όσοι  είχαν την παραμικρή συμμετοχή, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

Την ίδια ώρα το φυλακιστήριο που εκδόθηκε στέλνει τον κρεοπώλη στον Κορυδαλλό, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί άμεσα για συμπληρωματική απολογία. Αυτό αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα ολοκληρωθεί η έρευνα των δειγμάτων dna.

 

 

 

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.