ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τένις: Πού θα βρίσκονται στην κατάταξη μετά το Australian Open Σάκκαρη και Τσιτσιπάς
Τένις: Πού θα βρίσκονται στην κατάταξη μετά το Australian Open Σάκκαρη και Τσιτσιπάς
(Φώτο : gazzetta.gr)
22 Ιαν
0
Σχόλια

Τένις: Πού θα βρίσκονται στην κατάταξη μετά το Australian Open Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Αλλαγές θα φέρει η παγκόσμια κατάταξη μετά το Australian Open, οχι όμως μεγάλες για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη.

Για την Σάκκαρη είναι ήδη ξεκάθαρο ότι θα είναι στην 10αδα την άλλη εβδομάδα, ενώ για τον Τσιτσιπά, υπάρχει μόνο μία -ακραία- πιθανότητα να μην βρίσκεται εκεί κι αυτή είναι να πάρει τον τίτλο στη Μελβούρνη ο Κάμερον Νόρι.

Ο Τσιτσιπάς δεδομένα θα είναι λοιπόν στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα αφού ο Νόρι θα πρέπει να κερδίσει κατά σειρά Ζβέρεβ και πιθανότατα ΑλκαράθΜεντβέντεφ και Τζόκοβιτς και το θετικό είναι πως μετά το Davis Cup έχει μόνο να κερδίζει πόντους τους επόμενους δύο μήνες.

Από Νο8 ως Νο10 η Σάκκαρη

Οσον αφορά τη Σάκκαρη, η κατάταξη θα την βρει στο Νο8, αλλά υπάρχει ένα σενάριο που θα την ρίξει στο Νο9 ή το Νο10.

Για να πέσει στο Νο10 θα πρέπει να πάρει τον τίτλο στη Μελβούρνη η Ελίνα Σβιτολίνα και φιναλίστ θα πρέπει να είναι η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Αν το πάρει η Κρεϊτσίκοβα θα είναι στο Νο9 η Σάκκαρη.

Στο Νο9 θα πέσει και αν η Κρεϊτσίκοβα ή η Ζενγκ είναι φιναλίστ στον τελικό. Υπάρχει και το σενάριο να είναι το ζευγάρι του τελικού οι δυο τους, επομένως και σε αυτή την περίπτωση, η Σάκκαρη θα πέσει στο Νο10.

Δεν γίνεται προφανώς να την προσπεράσουν και οι τρεις, αφού Σβιτολίνα και Ζενγκ πέφτουν η μία πάνω στην άλλη στα ημιτελικά, εφ’ όσον φτάσουν ως εκεί.

Η Κρεϊτσίκοβα παίζει προημιτελικό με την Σαμπαλένκα, η Σβιτολίνα με την Νόσκοβα που απέκλεισε την Σβιόντεκ, ενώ η Ζενγκ έχει την Ντοντέν και μετά στην 8αδα μία εκ των Παολίνι και Καλίνσκαγια.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.