ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: Δραματικές στιγμές για την οικογένεια του Μπάμπη - Η πορεία των ερευνών, οι εκπαιδευμένοι σκύλοι και τα drone
Μεσολόγγι: Δραματικές στιγμές για την οικογένεια του Μπάμπη – Η πορεία των ερευνών, οι εκπαιδευμένοι σκύλοι και τα drone
(Φωτο: protothema.gr)
21 Ιαν
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: Δραματικές στιγμές για την οικογένεια του Μπάμπη – Η πορεία των ερευνών, οι εκπαιδευμένοι σκύλοι και τα drone

Οι μέρες περνούν και οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στο Μεσολόγγι, παραμένουν άκαρπες. Η οικογένειά του βιώνει δραματικές στιγμές, χωρίς να έχει σταματήσει ούτε λεπτό να αγωνιά, προσπαθώντας να βρει έστω και κάτι από τον άνθρωπο που χάθηκε. Την ίδια στιγμή, ο βασικός ύποπτος και κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, ο 50χρονος κρεοπώλης, δεν λυγίζει χωρίς να έχει ομολογήσει ακόμη τίποτα.

Οι συγγενείς, όμως, του νεαρού που έχει εξαφανιστεί «δείχνουν» τόσο τον 50χρονο ενώ μιλούν και για την εμπλοκή περισσότερων προσώπων, κάνοντας λόγο για οργανωμένη εγκληματική ενέργεια.

Τα βλέμματα τη δεδομένη χρονική στιγμή στρέφονται στην πορεία των ερευνών στην περιοχή της λιμνοθάλασσας στο Μεσολόγγι.

Ειδική ομάδα με τρεις εκπαιδευμένους σκύλους συμμετέχει στις προσπάθειες εντοπισμού, με τον έναν σκύλο να μυρίζει κάτι, τον χειριστή του να προχωρά σε ενημέρωση και drone να σηκώνεται πάνω από το επίμαχο σημείο.

Ωστόσο, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων ο έλεγχος δεν μπορούσε να γίνει.

Μόλις πέσουν οι άνεμοι, γίνεται γνωστό, ότι θα αρχίσουν εντατικά οι έρευνες με τη συνδρομή τόσο των πυροσβεστικών δυνάμεων όσο και των δυτών.

Υπενθυμίζεται ότι στο κάδρο έχει μπει και 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, σε βάρος του οποίου όμως δεν έχει βρεθεί κάτι.

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να απολογηθεί ο 50χρονος κατηγορούμενος.

Οι τοξικολογικές «καίνε» τον κρεοπώλη

Οι τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν «καθαρές» κι αυτό έχει τη δική του σημασία, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως έκανε χρήση ουσιών, όταν άφησε τον Μπάμπη και γι’ αυτό και δήθεν δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha ο 50χρονος υποστήριξε πως το ίδιο βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου είχε κάνει χρήση ουσιών, ωστόσο από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών βγήκε πως ήταν «καθαρός».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.