ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: Πώς ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη τη μοιραία νύχτα – Το κυνήγι θησαυρού και ο έντονος καβγάς για τα λεφτά
Μεσολόγγι: Πώς ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη τη μοιραία νύχτα – Το κυνήγι θησαυρού και ο έντονος καβγάς για τα λεφτά
(Φώτο : newsit.gr)
19 Ιαν
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: Πώς ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη τη μοιραία νύχτα – Το κυνήγι θησαυρού και ο έντονος καβγάς για τα λεφτά

Σπιθαμή προς σπιθαμή «οργώνει» το Μεσολόγγι η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη, τη στιγμή που ο κρεοπώλης, ο οποίος απολογείται την Δευτέρα (22.01.24) αφότου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν «σπάει», αρνούμενος κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ εντείνει τις έρευνες για το θρίλερ στο Μεσολόγγι, περισυλλέγοντας μέχρι και χώμα, ώστε να βρει κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη του 31χρονου, δίχως μάλιστα να αποκλείει το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλου ατόμου, εκτός του 50χρονου κρεοπώλη.

«Δεν αποκλείεται η εμπλοκή κι άλλου ατόμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο Live News νωρίτερα την Παρασκευή (19.01.24).

«Η έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εμπλοκή άλλων ανθρώπων. Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε ό,τι στοιχείο βρίσκουμε για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε η ίδια.

Μάλιστα, η κυρία Δημογλίδου τόνισε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρο, ενώ τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνουν ότι δόθηκε κάποιο ραντεβού ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, αλλά όχι για κυνήγι.

Τον παρέσυρε σε ένα κυνήγι θησαυρού;

Όπως μετέδωσε το Live News, δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει τη μοιραία νύχτα, παρασέρνοντάς τον σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Πληροφορίες του Live News λένε ότι οι αναζητήσεις που έκανε ο 31χρονος μία μέρα πριν την εξαφάνισή του είχαν να κάνουν με χαμένους θησαυρούς.

Συγκεκριμένα, αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του τηλέφωνο: «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε».

Επίσης, σύμφωνα με το Live News, ο Μπάμπης είχε διαδικτυακή παρουσία σε site, όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

Ο καβγάς 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση

Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε το Live News, ο 50χρονος κρεοπώλης είχε έναν έντονο καυγά με τον 31χρονο Μπάμπη 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση.

Τότε, ο 31χρονος είχε πάει στο κρεοπωλείο του 50χρονου και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ανέβηκαν οι τόνοι, με αφορμή τα χρήματα που του χρωστούσε.

 

 

 

 

Πηγή : newsit.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.