ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης – «Μίλα ρε τέρας» ξεσπά η μητέρα του Μπάμπη
Μεσολόγγι: Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης – «Μίλα ρε τέρας» ξεσπά η μητέρα του Μπάμπη
18 Ιαν
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης – «Μίλα ρε τέρας» ξεσπά η μητέρα του Μπάμπη

Την ίδια ώρα που ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και δίνει συμπληρωματική κατάθεση για την εξαφάνιση του 31χρονου, η μητέρα του, οι αδερφές του και συγγενείς του βρίσκονται έξω από το κτίριο της ασφάλειας Μεσολογγίου και φωνάζουν «που είναι ο Μπάμπης».

 

Με σπαρακτικές φωνές και δάκρυα στα μάτια οι άνθρωποι του 31χρονου τα ίχνη του που οποίου έχουν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου αναζητούν απαντήσεις. Θέλουν να μάθουν για την εξαφάνιση του και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Η μητέρα του ξεσπά και φωνάζει… «μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου».

Στο μεταξύ για περισσότερες από 11 ώρες βρίσκεται ενώπιων των αστυνομικών της ασφάλειας του Μεσολογγίου ο 50χρονος κρεοπώλης που είναι ως ο βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Έχουν περάσει 14 ημέρες από τη στιγμή που ο 31χρομος εξαφανίστηκε από προσώπου γης στο Μεσολόγγι και χθες το βράδυ, ο άνθρωπος που έχει μπει στο κάδρο των ερευνών, κλήθηκε προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τον είχαν υποβάλει σε μπαράζ ερωτήσεων προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης και για μυστικά τα οποία κρατά ακόμα για τον εαυτό του ο 50χρονος άνδρας. Ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει και σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία θα σταλεί στον εισαγγελέα όποιος δεν αποκλείεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του.

Ο δικηγόρος του 50χρονου κρεοπώλη Ιάκωβος Μπαλτάς μιλώντας έξω από την ασφάλεια Μεσολογγίου είπε χαρακτηριστικά. «Δεν γνωρίζω κάτι για κράτηση, αλλά ξέρω ότι συνεχίζεται η κατάθεση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την αστυνομία. Δεν έχω μιλήσει με τον πελάτη μου γιατί εξετάζεται. Θα περιμένουμε να ολοκληρώσει την έρευνά της η αστυνομία».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.