ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αφιερωμένο στην Ραφαέλα Πιτσικάλη το ‘Hall of Champions 9’ - Τα μηνύματα των μαχητών!
Αφιερωμένο στην Ραφαέλα Πιτσικάλη το ‘Hall of Champions 9’ – Τα μηνύματα των μαχητών!
(Φώτο : ufight.gr)
18 Ιαν
0
Σχόλια

Αφιερωμένο στην Ραφαέλα Πιτσικάλη το ‘Hall of Champions 9’ – Τα μηνύματα των μαχητών!

Στις 11 Φεβρουαρίου, το Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ “Πλάτων” στη Νίκαια θα φιλοξενήσει τη μαχητική διοργάνωση Hall of Champions IX, συγκεντρώνοντας τους κορυφαίους μαχητές από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Ωστόσο, η εκδήλωση θα ξεχωρίσει από τον συνήθη χαρακτήρα της, αφού θα αφιερωθεί σε μια ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Σε αυτή την σημαντική βραδιά, θα τιμήσουμε τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, που αυτή τη στιγμή δίνει μάχη με τον καρκίνο στο Houston των ΗΠΑ. Η Ραφαέλα, γνωστή για την θετική της ενέργεια και το πνεύμα της αντοχής, θα λάβει έναν ξεχωριστό φόρο τιμής από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Το Hall of Champions IX θα στηρίξει την Ραφαέλα με έναν ειδικό κουμπαρά, που θα επιτρέπει στο κοινό να συμβάλει με οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί. Οι δωρεές θα διατεθούν για την υποστήριξη της Ραφαέλας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.

Αυτή η ξεχωριστή πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει το πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιστικότητας που συναντάμε στη μαχητική κοινότητα. Είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να ενώσει τις δυνάμεις του και να δείξει ότι η αλληλεγγύη ξεπερνά τα όρια του αθλητισμού.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, ελπίζουμε να στείλουμε ένα θετικό μήνυμα στη Ραφαέλα και σε όλους όσους παλεύουν με τη νόσο. Η δύναμη του μαχητικού κόσμου μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της, ακόμα και από απόσταση.

Ενώ οι μαχητές συναγωνίζονται στο ρινγκ, αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει έναν συμβολικό αγώνα για την ζωή, την ελπίδα και την αγάπη.

Ποια ειναι η Ραφαελα:

Η Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, 20 ετών (γεννηθείσα τον Ιανουάριο του 2003), δοκιμάζεται από μία σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρώτη διάγνωση έγινε τον Ιούνιο του 2020 και αφού η 17χρονη, τότε, Χανιώτισσα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Έκτοτε δίνει με θάρρος και την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς της, αλλά και συμπολιτών μας, μια πολύ δύσκολη «μάχη».

 

 

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.