ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Οι ελπίδες μας μηδενίζονται, του έχει συμβεί κάτι κακό, λέει η αδερφή του
Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Οι ελπίδες μας μηδενίζονται, του έχει συμβεί κάτι κακό, λέει η αδερφή του
(Φώτο : protothema.gr)
15 Ιαν
0
Σχόλια

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Οι ελπίδες μας μηδενίζονται, του έχει συμβεί κάτι κακό, λέει η αδερφή του

Κορυφώνεται η αγωνία, για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Η αδερφή του, Χριστίνα, μιλώντας στο Star, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ίδιος να έχει κάνει κακό στον εαυτό του και τόνισε ότι έκαναν σχέδια για το μέλλον: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει κάνει κακό στον εαυτό του, κάναμε σχέδια. Μετά από δέκα ημέρες, δυστυχώς οι ελπίδες μας να ζει μηδενίζονται. Πιστεύω ότι του έχει συμβεί κάτι κακό και απλά προσπαθούμε να βρούμε πού είναι. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Σε ερώτηση εάν τα χρήματα που είχε δανείσει στον 50χρονο κρεοπώλη είναι πιθανόν να κόστισαν τη ζωή στον 31χρονο, η αδερφή του Μπάμπη τόνισε ότι: «Αυτό πιστεύω κι εγώ. Γιατί αν ισχύει το μήνυμα ότι του ζήτούσε ο αδερφός μου επίμονα τα χρήματα και όπως ξέρουμε κι εμείς σαν οικογένεια του είχε πει πριν φυγει για Ιταλία ότι ήθελε τα χρήματά του, πιστεύω εάν τον πίεσε πολύ μπορεί αυτός ο άνθρωπος ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να του έκανε κακό».

Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει: «Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι. Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται στην εξαφάνιση ή σε ό,τι του έχει συμβεί, αλλά ότι έχουν ακούσει κάτι. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Μιλήστε για τη μάνα. Πιστεύω τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Απλά επειδή υπάρχουν εγκλήματα που υπάρχουν κατηγορούμενοι και δεν εντοπίζεται το σώμα του αγνοούμενου θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είμαστε στην ίδια μοίρα» είπε η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα.

Πρόσωπο – κλειδί καλείται σε κατάθεση

Την ίδια στιγμή, ένα τρίτο πρόσωπο – κλειδί καλείται να καταθέσει στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου, ο οποίος αγνοείται για 10η ημέρα.

Σύμφωνα με τον Alpha, πρόκειται για ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του κρεοπώλη ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο.

Ο άνθρωπος αυτός θα κληθεί να καταθέσει γιατί από την ανάκτηση δεδομένων του κινητού του κρεοπώλη, προέκυψε μία συνομιλία μαζί του, η οποία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έγινε σε μια επίμαχη στιγμή της υπόθεσης.

 

 

 

Πηγή : protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.