ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Καλλιακμάνης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που θα δώσει τη λύση»
Καλλιακμάνης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που θα δώσει τη λύση»
(Φωτο: newsbomb.gr)
14 Ιαν
0
Σχόλια

Καλλιακμάνης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που θα δώσει τη λύση»

Υπάρχει «πρόσωπο – μυστήριο» που θα δώσει τη λύση στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για το θρίλερ των τελευταίων ημερών που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι, για την οποία έχει μπει στο «μικροσκόπιο» ένας 50χρονος κρεοπώλης, με τον οποίο ο Μπάμπης είχε μια διαφωνία μέσω social media σχετικά με κάτι χρήματα που του είχε δανείσει, λίγες ημέρες πριν χαθούν τα ίχνη του.

«Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση», είπε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».

«Το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα καλά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν – ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα – για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Για 10η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη. Drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.