ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | H Σάκκαρη έτοιμη για να κάνει την διαφορά στο Australian Open
H Σάκκαρη έτοιμη για να κάνει την διαφορά στο Australian Open
(Φωτο: ΑΠΕ)
13 Ιαν
0
Σχόλια

H Σάκκαρη έτοιμη για να κάνει την διαφορά στο Australian Open

Να σπάσει το αρνητικό σερί με τις 3 συνεχόμενες ήττες σε grand slam θέλει η Μαρία Σάκκαρη.

Το Νο8 του κόσμου μπαίνει στην Rod Laver Arena γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, για την Ελλάδα, με πρώτη αντίπαλο τη Νάο Χιμπίνο από την Ιαπωνία.

Η Σάκκαρη πέρυσι έφτασε στη Μελβούρνη ως τον τρίτο γύρο, αλλά μετά είχε εφιαλτικά grand slam με τρεις σερί αποκλεισμούς στον πρώτο γύρο.

Αυτό το σερί θέλει να σπάσει το βράδυ, για να πάει με άλλη ψυχολογία στη συνέχεια της διοργάνωσης. Η Σάκκαρη έδειξε στο United Cup πως είναι καλά σωματικά και το πνευματικό κομμάτι πάντα θα παίζει τον ρόλο του.

Απέναντι στην Χιμπίνο είναι το ξεκάθαρο φαβορί, με την 29χρονη Γιαπωνέζα, Νο92 στον κόσμο, σε 19 grand slam να μην έχει περάσει ποτέ μετά τον δεύτερο γύρο. Το εντυπωσιακό είναι πως Σάκκαρη και Χιμπίνο έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μόνο μία φορά και αυτή ήταν πάλι στο Australian Open, στον δεύτερο γύρο του 2020, όταν και η Μαρία είχε κερδίσει με 7-6, 6-4.

Φέτος η Σάκκαρη μετρά 3-0 νίκες και 6-0 σετ από το United Cup και το αναμενόμενο είναι να πράξει το ίδιο και στην πρεμιέρα της στη Μελβούρνη.

Σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση Μπάι (Κίνα) – Αβανεσιάν (Ρωσία), ματς το οποίο θα αρχίσει στις 04:00 ώρα Ελλάδος.

Τα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης θα γίνουν στις 02:00, ενώ στην Rod Laver Arena το πρώτο ματς θα γίνει στις 03:00 με τον Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει τον Μπότις Βαν ντε Ζάντσουλπ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει και πιο πίσω την έναρξη του αγώνα της Σάκκαρη.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.