ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά» – Το τελευταίο μήνυμα του Μπάμπη στον κρεοπώλη
Μεσολόγγι: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά» – Το τελευταίο μήνυμα του Μπάμπη στον κρεοπώλη
(Φώτο : newsit.gr)
12 Ιαν
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά» – Το τελευταίο μήνυμα του Μπάμπη στον κρεοπώλη

«Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά». Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Μπάμπης στο κινητό του 50χρονου κρεοπώλη, βασικού υπόπτου για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου κυνηγού από το Μεσολόγγι.

Την ώρα που οι Αρχές «χτενίζουν» το Μεσολόγγι για τη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη, το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των ερευνών.

Όπως μετέδωσε την Παρασκευή (12.01.24) το T-live, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger, τις οποίες είχε σβήσει ο 50χρονος.

Όπως προκύπτει από τα μηνύματα αυτά, ο 31χρονος επικοινωνεί ξανά και ξανά με τον κρεοπώλη και του ζητά επικακτικά τα χρήματα που του είχε δανείσει. Στην τελευταία συνομιλία τους, ο Μπάμπης φαίνεται να δίνει τελεσίγραφο στον κρεοπώλη, γράφοντάς του: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Σημειώνεται ότι παρότι αφέθηκε ελεύθερος, πρώτος στο κάδρο των υπόπτων είναι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν χαθεί από προσώπου γης. Ακόμα εξετάζονται από τις κάμερες ασφαλείας τα δρομολόγιά του από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου του 2024, καθώς και που πήγε μετά από τη στιγμή που άφησε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

 

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.