ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κερκέζου-Γιαννούλη για το Παγκόσμιο χρυσό: «Tο αξίζουμε»
Κερκέζου-Γιαννούλη για το Παγκόσμιο χρυσό: «Tο αξίζουμε»
(Φωτο: gazzetta.gr)
11 Ιαν
0
Σχόλια

Κερκέζου-Γιαννούλη για το Παγκόσμιο χρυσό: «Tο αξίζουμε»

Οι αποσκευές των Ελληνίδων ιστιοπλόων, Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη, είναι λίγο πιο βαριές στην επιστροφή από τη Βραζιλία όπου φιλοξενήθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κλάσης 420. Το ελληνικό πλήρωμα κατάφερε να φέρει στη χώρα το πρώτο της χρυσό για το 2024 και να δείξουν ξανά πως είναι απόλυτα ικανές να πρωταγωνιστήσουν.

Μετά τον «χρυσό» αγώνα τους, οι ίδιες μίλησαν στους δημοσιογράφους της διοργάνωσης, δηλώνοντας πως ο αγώνας ήταν πολύ κλειστός και θεωρούν πως αυτή τη νίκη την αξίζουν:

«Προφανώς είμαστε πολύ, πολύ χαρούμενες. Ήταν μία πολύ κλειστή ρεγκάτα, τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ κοντά και αυτό κάνει τη χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη», δήλωσε η Κερκέζου και η Γιαννούλη συμπλήρωσε:

«Υπήρχαν πολλές ενστάσεις, γι’ αυτό και μέναμε ως αργά (σ.σ. στην αρένα) σχεδόν κάθε μέρα. Νομιζω το αξίζουμε αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενες που το καταφέρνουμε αυτό για δεύτερη σερί φορά».

Η «ξέφρενη» πορεία του πληρώματος
Οι νεαρές αθλήτριες πέρασαν ένα εξαιρετικό 2023, μέσα στο οποίο κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρία διεθνή μετάλλια, δύο χρυσά και ένα χάλκινο, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκό. Η νέα χρονιά ξεκίνησε εξίσου εξαιρετικά αφού στον πρώτο τους αγώνα κατάφεραν να επικρατήσουν και να βάλουν ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στις συλλογές τους.

Οι δύο ιστιοπλόοι του ΙΟΠ έχουν θέσει τις βάσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον στην ελληνική ιστιοπλοΐα και έχουν δημιουργήσει τις προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερςε επιτυχίες.

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.