ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις - Εσπευσμένα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στις έρευνες
Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις – Εσπευσμένα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στις έρευνες
(Φωτο: newsbomb.gr)
11 Ιαν
0
Σχόλια

Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις – Εσπευσμένα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στις έρευνες

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο θρίλερ του Μεσολογγίου με την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει άμεσα στο σημείο.

Έχουν περάσει 7 μέρες χωρίς να υπαρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην αρχή της λύσης του μυστηρίου. Ασφάλεια Μεσολογγίου, Πάτρας και Ανθρωποκτονιών θα συνεργαστούν για να προχωρήσει η έρευνα και να δώσει αποτελέσματα.

Οι Αρχές προσπαθούν μέσω αλγόριθμου να αντλήσουν δεδομένα από το κινητό του Μπάμπη το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Την ίδια ώρα το φως έχει δει βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τον 50χρονο να αγοράζει χαρτί κουζίνας γύρω στις 9.30, το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη. Γι’ αυτό φέρεται να εχει πει στις αρχές πως «Το πήρα για να καθαρίσω το σπίτι».

Καμία απάντηση του έως τώρα δεν είναι πειστική με τον ίδιο να λέει συνεχώς πως: «Ξέρω ότι επιβαρύνω τη θέση μου αλλά δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχω εμπλοκή. Δεν ξέρω».

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Έχει πέσει σε αντιφάσεις»

Το πρωί της Πέμπτης, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega σημειώνοντας ότι: «Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του», ενώ στη συνέχεια εξήγησε:

«Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό».

Ο ιδιωτικός ερευνητής συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά. Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, δεν είναι η μόνη αντίφαση στην οποία έχει υποπέσει ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος τόνισε:

«Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά».

Αναφορικά με το προφίλ του κρεοπώλη, ο κ. Τσούκαλης ανέφερε:

«Όταν πάμε και ρωτάμε για το προφίλ του σε μια επαρχιακή πόλη, όλοι λένε καλός άνθρωπος. Σιγά σιγά αρχίζουν και ανοίγουν τα στόματα. Το προφίλ του, με αυτά που έμαθα εγώ, δεν είναι και το καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος και με τις δύο γυναίκες του επίσης βίαιος, ακόμα και δημόσια. (…) Αν κάπου είναι ο άτυχος Μπάμπης αυτήν την στιγμή, είναι πολύ δύσκολη η ανεύρεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολη περιοχή».

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.