ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βόλος: Εκτέλεσε με μια σφαίρα τον βιαστή της κόρης του – Το χρονικό της δολοφονίας
Βόλος: Εκτέλεσε με μια σφαίρα τον βιαστή της κόρης του – Το χρονικό της δολοφονίας
(Φωτο: newsit.gr)
10 Ιαν
0
Σχόλια

Βόλος: Εκτέλεσε με μια σφαίρα τον βιαστή της κόρης του – Το χρονικό της δολοφονίας

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε τη νύχτα στο Βόλο με έναν 50χρονο να κλείνει ραντεβού και να σκοτώνει τον 32χρονο κουνιάδο του γιατί, όπως υποστηρίζει, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία βίαζε την 18χρονη – σήμερα – κόρη του από τον πρώτο του γάμο.

Ο δράστης, τηλεφώνησε στους αστυνομικούς στο Βόλο και παραδόθηκε λέγοντας πως το πρωί της Τρίτης (09.01.2024) είχε ενημερωθεί από την κόρη του, ότι από την ηλικία των εννέα ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις ασελγείς πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η ώρα ήταν 21:00, χθες το βράδυ όταν ένας άνδρας, κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης της Μαγνησίας και ανέφερε ότι, προ ολίγου, κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, είχε σκοτώσει έναν ομοεθνή του υπήκοο Αλβανίας, καθώς είχε ενημερωθεί ότι βίαζε για πολλά χρόνια την κόρη του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Άμεσα περιπολικό πήγε στο προαναφερόμενο σημείο και διαπίστωσε πως στην άκρη του δρόμου σε μια πλαγιά της επαρχιακής οδού Βόλου Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα ανάσκελα, με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ κοντά του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και με αναμμένη τη μηχανή Ι. Χ. Ε. όχημα, ιδιοκτησίας του θύματος.

Στις 21:40 ώρα, ο δράστης μετέβη στην Ασφάλεια Βόλου και είπε στους αστυνομικούς ότι στις 19:45 είχε σκοτώσει τον αδερφό της δεύτερης συζύγου του, υπήκοο Αλβανίας γεννημένο το 1991, κάτοικο Βόλου, καθώς τις πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες) είχε ενημερωθεί από την δεκαοχτάχρονη, από τον πρώτο του γάμο, κόρη του, πως από την ηλικία των εννέα ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η συνάντησή του με το θύμα έγινε αφού προηγουμένως είχε πάρει το κυνηγετικό του όπλο από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και μεταβαίνοντας στην Αγριά Βόλου, ζήτησε από τη σύζυγο του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος πως είχε μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητό του.

Με την άφιξή του στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, του προκάλεσε χτύπημα στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, άκουσε πυροβολισμό και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Ο δράστης της δολοφονίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.