ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ιστιοπλοΐα: Με 6 ελληνικά σκάφη στο Παγκόσμιο 420 της Βραζιλίας
Ιστιοπλοΐα: Με 6 ελληνικά σκάφη στο Παγκόσμιο 420 της Βραζιλίας
03 Ιαν
0
Σχόλια

Ιστιοπλοΐα: Με 6 ελληνικά σκάφη στο Παγκόσμιο 420 της Βραζιλίας

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος μεγάλος διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας του 2024, ο οποίος θα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Από τις 3 έως τις 10 Ιανουαρίου το Ρίο ντε Τζανέιρο θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κλάσης 420 ανδρών, γυναικών και Κ17 με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από έξι σκάφη.

Το δίδυμο του ΙΟΠ, Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη, ξεχωρίζει ανάμεσα στις συμμετοχές καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες οι δύο αθλήτριες είχαν αναδειχθεί Παγκόσμιες πρωταθλήτριες νέων ενώ αυτή τη φορά θα αγωνιστούν στην κατηγορία των γυναικών.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών θα αγωνιστούν οι Δημήτρης και Νίκος Σουρλατζής ενώ στην κατηγορία Κ17 θα συμμετάσχουν οι Σωκράτης Χαμαριάς και Ιάσων Ξύπας, Δήμητρα Πελέκη και Φεβρωνία Μπουζάνα, Ιων-Σταμάτιος Στρωματιάς και Κωνσταντίνος-Οδυσσέας Πηγής, Ιωάννης Τουρνής και Γεώργιος Ηρακλής Μιχαλόπουλος.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.