ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: Με μια μαχαιριά στον λαιμό σκοτώθηκε ο 32χρονος αστυνομικός – Ο μοιραίος καυγάς
Θεσσαλονίκη: Με μια μαχαιριά στον λαιμό σκοτώθηκε ο 32χρονος αστυνομικός – Ο μοιραίος καυγάς
28 Δεκ
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: Με μια μαχαιριά στον λαιμό σκοτώθηκε ο 32χρονος αστυνομικός – Ο μοιραίος καυγάς

Μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (28.12.2023) αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν αστυνομικό μόλις 32 ετών.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός – εκτός υπηρεσίας – βρισκόταν μαζί με παρέα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης στην οδό Κατσιμίδη.

Λίγο μετά τις 4 και την ώρα που το μπαρ ετοιμαζόταν να κλείσει, ο κουμπάρος του αστυνομικού διαπληκτίστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με έναν 44χρονο Νορβηγό. Μάλιστα, ο Νορβηγός φαίνεται να τον τραυμάτισε στο πόδι.

Τότε, ο αστυνομικός έσπευσε να μπει στη μέση και να χωρίσει τους δύο άνδρες, όταν ο Νορβηγός στράφηκε κατά του ίδιου και τον μαχαίρωσε στον λαιμό.

Ο άτυχος αστυνομικός έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα ο κουμπάρος του.

Κατά τα πρώτα στοιχεία, ο Νορβηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ο αστυνομικός δέχτηκε τη μαχαιριά μπροστά και αριστερά στο λαιμό του με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει επί τόπου.

Ο 44χρονος Νορβηγός συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας, ενώ όπως είπε η ιδιοκτήτρια του μπαρ στους αστυνομικούς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν κάτι.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους».

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr/Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.