ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να γεμίσει στάδιο στη Βουλγαρία και μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness
Ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να γεμίσει στάδιο στη Βουλγαρία και μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness
(Φώτο : filoitexnisfilosofias.com)
26 Δεκ
0
Σχόλια

Ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να γεμίσει στάδιο στη Βουλγαρία και μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Όπως αναφέρεται στον τίτλο, ο γνωστός και αγαπημένος λαϊκός τροβαδούρος Βασίλης Καρράς, κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness, εξ αιτίας μιας sold out συναυλίας που πραγματοποίησε στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο τραγουδιστής κατάφερε να μαζέψει στο στάδιο ARENA 17.000 άτομα, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επιπλέον 5.000 άτομα δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο.

Όντας λοιπόν ο πρώτος Ευρωπαίος που κατάφερε να γεμίσει το συγκεκριμένο στάδιο στη Βουλγαρία, πήρε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, κατορθώνοντας κάτι που κανένας άλλος τραγουδιστής δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα.

Η τελευταία φορά που τραγούδησε ζωντανά ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, που απολάμβανε τόσο τις τεράστιες επιτυχίες του, όσο και τις live εμφανίσεις του σε κέντρα διασκέδασης αλλά και στην τηλεόραση, όπου βρισκόταν συχνά ως καλεσμένος.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Βασίλης Καρράς είχε εμφανιστεί ζωντανά στην πρεμιέρα του J2US, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για το κοινό και τους τηλεθεατές του Alpha.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ανέβει στη σκηνή του μουσικοχορευτικού show, είχε τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες του και είχε ξεσηκώσει το κοινό.

 

 

 

Πηγή : filoitexnisfilosofias.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.