ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κρεάνγκα: «Έτσι εμπνεύστηκα από τον Νίκο Γκάλη»
Κρεάνγκα: «Έτσι εμπνεύστηκα από τον Νίκο Γκάλη»
(Φώτο : gazzetta.gr)
23 Δεκ
0
Σχόλια

Κρεάνγκα: «Έτσι εμπνεύστηκα από τον Νίκο Γκάλη»

Ο κορυφαίος άσος του πινγκ πονγκ, Καλλίνικος Κρεάνγκα, τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ και έκανε μία αναφορά έκπληξη για τον Νίκο Γκάλη.

Ο διαχρονικά κορυφαίος αθλητής του πινγκ πονγκ, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα στην τελετή απονομής αθλητικών βραβείων στους κορυφαίους του 2023, την καθιερωμένη γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό με αφορμή και την επιστροφή του στην ενεργό δράση, σε ηλικία 51 ετών, αλλά και για το πτυχίο που κατάφερε να πάρει πριν δύο χρόνια, το οποίο είχε αφήσει στην άκρη λόγω πρωταθλητισμού.

Αμέσως μετά την απονομή του βραβείου ο Κρεάνγκα έκανε μία ξεχωριστή αναφορά σε έναν άλλον θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού, τον Νίκο Γκάλη.

«Ηταν χαρά να τον δω. Ξεκινούσα το ‘89 που είχαμε την τύχη να τον βλέπουμε στο ΣΕΦ. Βλέποντας την δύναμή του και όλη την αθλητική του πορεία, εμπνεύστηκα και πίστεψα ότι έστω και σε άλλο άθλημα θα μπορούσα να ακολουθήσω μία ανάλογη πορεία και καριέρα» ανέφερε ο σπουδαίος πρωταθλητής.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.