ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ασπρόπυργος – Αλέξης Κούγιας: O 17χρονος που συνελήφθη ήταν ο συνεπιβάτης στην καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα
Ασπρόπυργος – Αλέξης Κούγιας: O 17χρονος που συνελήφθη ήταν ο συνεπιβάτης στην καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα
20 Δεκ
0
Σχόλια

Ασπρόπυργος – Αλέξης Κούγιας: O 17χρονος που συνελήφθη ήταν ο συνεπιβάτης στην καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα

Για την υπόθεση της καταδίωξης στον Ασπρόπυργο αναφέρθηκε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που τόνισε πως ο 17χρονος που συνελήφθη ήταν συνοδηγός και στην αιματηρή καταδίωξη το 2021 στο Πέραμα με νεκρό έναν 20χρονο Ρομά.

«Προχθές επανελήφθη το ίδιο ακριβώς σκηνικό, όταν μια εγκληματική ομάδα τεσσάρων Ρομά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να βρίσκεται μέσα σε κλεμμένα αυτοκίνητα και να κινείται προς την περιοχή του Ασπρόπυργου. Οι αστυνομικοί, όπως είχαν καθήκον, τους κατεδίωξαν και κατάφεραν σε πρώτη φάση να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών, διότι το κλεμμένο αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με το κλεμμένο όχημα που οδηγούσε συνεργός του, και ακολούθως προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός του έτερου οχήματος διέφυγε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ακολούθως, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός του έτερου αυτοκινήτου που ομοίως παραβίαζε ερυθρούς σηματοδότες και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με υπερβολική ταχύτητα, για να καταφύγει στον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο. Ο δεύτερος συλληφθείς ήταν ο συνεπιβάτης του 20χρονου που είχε χάσει τη ζωή του στο Πέραμα».

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.