ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επεισόδια στου Ρέντη: Να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ζητά ο 18χρονος
Επεισόδια στου Ρέντη: Να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ζητά ο 18χρονος
(Φωτο: newsit.gr)
14 Δεκ
0
Σχόλια

Επεισόδια στου Ρέντη: Να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ζητά ο 18χρονος

Να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ζητά ο 18χρονος που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Σημειώνεται πως ο 18χρονος απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά από το πρωί της Πέμπτης (14.12.23) για τη δολοφονική επίθεση με τη φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Ο 18χρονος, που έχει ομολογήσει ότι πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό, φέρεται να είπε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη σε κάποιον. Σκοπός του ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα προς τα επάνω, αλλά επειδή δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί και ήταν η πρώτη φορά, η φωτοβολίδα έφυγε προς τα κάτω.

Ο 18χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η φωτοβολίδα, που έριξε είχε πορτοκαλί χρώμα, και πως έπεσαν πολλές. Από το χρώμα θα μπορούσε να προκύψει αν αυτή ήταν η φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό ή όχι.

Ο ίδιος εμφανίστηκε συντετριμμένος και ζητά συγγνώμη για τις πράξεις του.

Ωστόσο, στην προανακριτική του κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς ο 18χρονος είχε ισχυριστεί ότι: «Η απόσταση η δική μου από τον αστυνομικό που χτύπησα ήταν στα 20 μέτρα».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.