ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επεισόδια στου Ρέντη: «Δεν ξέρω αν εγώ τραυμάτισα τον αστυνομικό» υποστηρίζει ο 18χρονος
Επεισόδια στου Ρέντη: «Δεν ξέρω αν εγώ τραυμάτισα τον αστυνομικό» υποστηρίζει ο 18χρονος
(Φωτο: newsit.gr)
11 Δεκ
0
Σχόλια

Επεισόδια στου Ρέντη: «Δεν ξέρω αν εγώ τραυμάτισα τον αστυνομικό» υποστηρίζει ο 18χρονος

Την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά τον τραυματισμό του το βράδυ της Πέμπτης (07.12.2023), έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, στου Ρέντη, ο 18χρονος που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος του, υποστηρίζει ότι πλέον δεν είναι σίγουρος ότι τον χτύπησε με τη δική του φωτοβολίδα.

Ο 18χρονος, ο οποίος πήρε αναβολή για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14.12.2023), αμφισβητεί πως η δική του ναυτική φωτοβολίδα έπληξε τον 31χρονο αστυνομικό, όμως κατά τη διάρκεια της ομολογίας του, είχε αναφέρει σε αστυνομικούς: «Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει».

«Δεν είμαι οργανωμένος οπαδός. Δεν είχα συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια και δεν είχα συλληφθεί ποτέ στο παρελθόν. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό που έγινε».

Οι αστυνομικοί που χθες τον συνέλαβαν στο σπίτι του διαπίστωσαν πως είχε πλύνει τα ρούχα που φορούσε τη νύχτα των επεισοδίων για να σβήσει τα ίχνη του, ότι είχε πετάξει την κάρτα sim του κινητού του τηλεφώνου, χωρίς να έχει πει το παραμικρό σε κανέναν, για την δική του εμπλοκή στην άγρια επίθεση.

«Πιστεύω ότι τον έμπλεξαν»

Η μητέρα του 18χρονου μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας ότι «είναι φοβισμένος, τρομοκρατημένος, στενοχωρημένος για την κατάσταση του αστυνομικού. Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Ξέρω τον πόνο… Δεν ήταν ούτε οργανωμένος, ούτε χούλιγκαν».

Και κατέληξε: «Την έριξε, αλλά μπορεί να είναι άλλου… Δεν λέω ότι είναι παντελώς αθώος, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι το παιδί το έμπλεξαν».

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.