ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επεισόδια στου Ρέντη: «Ο κουμπάρος μας που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ ”έδωσε” τον γιο μου»
Επεισόδια στου Ρέντη: «Ο κουμπάρος μας που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ ”έδωσε” τον γιο μου»
11 Δεκ
0
Σχόλια

Επεισόδια στου Ρέντη: «Ο κουμπάρος μας που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ ”έδωσε” τον γιο μου»

Αποκαλύψεις κάνει ο πατέρας του 18χρονου που έχει ομολογήσει ότι χτύπησε με φωτοβολίδα τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη. Όπως τονίζει αυτός που «έδωσε» τον γιο του είναι κουμπάρος τους, τον είχαν πρότυπο τα παιδιά προσθέτοντας ότι έχει πολλά ποινικά και συνεργάζεται με γνωστό τράπερ.

 

Ο πατέρας του 18χρονου μιλώντας στην εκπομπή Tlive εύχεται να γίνει καλά ο αστυνομικός που έχει τραυματιστεί σοβαρά στα επεισόδια του Ρέντη και ότι θα πρέπει το παιδί του να τιμωρηθεί, αν έχει κάνει αυτή την ενέργεια. «Η πρώτη δουλειά είναι να γίνει καλά πρώτα ο αστυνόμος. Να γίνει καλά. Ζητάμε χίλια συγγνώμη αν είναι το παιδί το δικό μου αλλά δεν είναι. Είναι τέτοιο παιδί… Δεν ξέρω ποιος και τι του κάνανε. Αν το δείτε και του μιλήσετε, θα νομίζετε ότι είναι κορίτσι. Πέφτουν τα μούτρα του… Μπορεί να το έκανε. Δεν είχε πιάσει ποτέ φωτοβολίδα. Δεν ήταν οργανωμένος οπαδός. Κι εγώ και η γυναίκα μου πάμε στο γήπεδο. Πώς του ήρθε με κάτι φίλους να πάνε στο βόλεϊ; Το μπλέξανε το παιδί», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 18χρονου είπε: «Έχει γράψει στην κατάθεση ότι κάποιος με μούσι, μεγάλος σε ηλικία του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα. 30 χρονών. Δεν έχει ξαναπιάσει τέτοιο πράγμα. Είμαι 1000% σίγουρος, κάποιος τον έχει δώσει. Μπορεί να έριξε, δεν ήμουν εκεί. Αυτός που τον έδωσε, είναι κουμπάρος μας. Αυτός είναι ο αρχηγός. Αυτόν τον είχαν πρότυπο. Έχει ποινικά πολλά αυτός. Είναι 28χρονών, έχει σχέση και με έναν γνωστό τράπερ κι αυτός τον έδωσε στην αστυνομία. Την κοπάνησε μετά τα επεισόδια. Το ήξερα ότι πήγαινε μαζί του στο γήπεδο. Δεν μπορεί να με δει το παιδί, ντρέπεται».

«Τον αδελφό του τον είδε σήμερα στη ΓΑΔΑ. Εμένα ντρέπεται, δεν θέλει να με δει. Αν το είχε κάνει ο γιος μου, γιατί να μην με πιάσει την Παρασκευή το βράδυ που τον πήραμε από εκεί και να μου πει ότι το έκανε; Πήγα στη δουλειά το Σάββατο και έβγαλε την κάρτα από το κινητό μου, λέγοντάς μου ότι δεν ήθελε να τους ξαναδεί τους άλλους» πρόσθεσε επίσης σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο πατέρας του νεαρού δράστη.

«Ζητάμε συγγνώμη. Τι να ζητήσω εγώ από τον άνθρωπο; Αν φταίει ο γιος μου να τιμωρηθεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει» κατέληξε στο T-live.

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.