ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ευρεία σύσκεψη τη Δευτέρα στην Πολιτική Προστασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων από πιθανή χιονόπτωση στην Αττική
Ευρεία σύσκεψη τη Δευτέρα στην Πολιτική Προστασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων από πιθανή χιονόπτωση στην Αττική
(Φώτο : newsit.gr)
10 Δεκ
0
Σχόλια

Ευρεία σύσκεψη τη Δευτέρα στην Πολιτική Προστασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων από πιθανή χιονόπτωση στην Αττική

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (11.12.2023) στις 09:30 στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό υπουργό Βασίλη Κικίλια με αντικείμενο τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική σε περιπτώσεις που υπάρξουν έντονες χιονοπτώσεις.

Στη σύσκεψη για το ενδεχόμενο να υπάρξουν χιονοπτώσεις στην Αττική, θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήμαρχοι και νεοεκλεγέντες δήμαρχοι της Αττικής, ο αρχηγός του ΠΣ Γ. Πουρναράς, καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το meteo.gr χτύπησε καμπανάκι και είπε ότι αναμένονται καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Αττικής από σήμερα έως το πρωί της Δευτέρας.

 

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.