ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη, δεν έγινε καμία σύλληψη – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη, δεν έγινε καμία σύλληψη – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
(Φώτο : in.gr)
09 Δεκ
0
Σχόλια

Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη, δεν έγινε καμία σύλληψη – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και οι 424 που προσήχθησαν για τα επεισόδια στου Ρέντη στην διεύθυνση Αλλοδαπών αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη.

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε στου Ρέντη, όταν άγνωστος εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Η φωτοβολίδα τον βρήκε στο μηρό. Η ναυτική φωτοβολίδα, που έχει την ιδιότητα να μην σβήνει, έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του αστυνομικού και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία, και φέρεται να έχει βρει τη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί αναμένεται σήμερα να κάνουν μία νέα επέμβαση καθώς χθες λόγω της κατάστασης της υγείας του ήταν αδύνατον.

Οι συγγενείς του 31χρονου αλλά και οι συνάδελφοί του είναι στο πλευρό του και περιμένουν ένα θετικό μήνυμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Παράλληλα, το ηχητικό ντοκουμέντο από τις επικοινωνίες μεταξύ των στελεχών των Αρχών, την ώρα των επεισοδίων, προκαλεί ανατριχίλα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε στον μηρό.

Την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ευρισκόμενος σε καταστολή και διασωληνωμένος, η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις προσαγωγές, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και είναι πιθανό με τις μαρτυρίες τους να ρίξουν φως στα όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ το βράδυ της Πέμπτης.

Από τους μισούς από τους προσαχθέντες ελήφθησαν αποτυπώματα και DNA, ενώ παράλληλα έγινε και έλεγχος για ίχνη πυρίτιδας σε χέρια και ρούχα για να εντοπιστεί ο χούλιγκαν που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα με πιστόλι. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τους 424 προσαχθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι οι 400.

 

 

 

Πηγή : thecaller.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.