ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων η Γεωργοπούλου
Πυγμαχία: Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων η Γεωργοπούλου
(Φώτο : gazzetta.gr)
04 Δεκ
0
Σχόλια

Πυγμαχία: Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων η Γεωργοπούλου

Η Μαρία Γεωργοπούλου ηττήθηκε με 4-1 σκορ από την Ρωσίδα Σνεζάνα Κουζνέτσοβα στον τελικό των 50 κιλών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων στο Γέρεβαν.

Η Γεωργοπούλου ολοκλήρωσε την ελληνική παρουσία με ένα ακόμη μετάλλιο, καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση στον κόσμο, στην κατηγορία των 50 κιλών.

H Ρωσίδα στον πρώτο γύρο περίμενε τις κινήσεις της Γεωργοπούλου και πέτυχε καίρια χτυπήματα, με αποτέλεσμα να πάρει τον πρώτο γύρο ομόφωνα.

Η Γεωργοπούλου μπήκε δυνατά στον δεύτερο γύρο και οι κριτές της τον έδωσαν με 3-2 και όλα θα κρίνονταν στα τελευταία δύο λεπτά. Η Γεωργοπούλου πήγε ξανά πιο επιθετικά στην αντιπαλό της, ωστόσο η Κουζνέτσοβα κατάφερε και βρήκε χτυπήματα έναντι της 16χρονης Ελληνίδας και οι κριτές της έδωσαν τη νίκη με πλειοψηφία (4-1).

Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία για τη νεαρή αθλήτρια, με την ελληνική αποστολή να επιστρέφει την Τρίτη από την Αρμενία, με ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο, χωρίς ελληνική παρουσία σε κάποιον τελικό.

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.