ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χάλκινο μετάλλιο η Σεμέλη Ζαρμακούπη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing της Πορτογαλίας!
Χάλκινο μετάλλιο η Σεμέλη Ζαρμακούπη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing της Πορτογαλίας!
(Φώτο : ufight.gr)
02 Δεκ
0
Σχόλια

Χάλκινο μετάλλιο η Σεμέλη Ζαρμακούπη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing της Πορτογαλίας!

Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη για την αθλήτρια του Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη από τον Α.Σ. Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, Σεμέλη Ζαρμακούπη, κατακτώντας άλλο ένα μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Η Σεμέλη αγωνίστηκε στο επίσημο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) που διεξήχθη στην πόλη Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας, στο στυλ του Kick Light και Light Contact στην κατηγορία των 50kg, στην οποία και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

zarmakoupi66

Στο Kick Light πέρασε bay τον 1ο αγώνα λόγω της μεγάλης βαθμολογίας (4η στο Rakking) που είχε κατοχυρώσει όλη την χρονιά από βαθμολογημένους αγώνες στο εξωτερικό, στον 2ο αγώνα , αγωνιζόμενη στον προημιτελικό της κατηγορίας αντιμετώπισε την Μεξικάνα Salazar Nava Natalia Ameyali την οποία κέρδισε εξασφαλίζοντας και το χάλκινο μετάλλιο, Η Σεμέλη στην συνέχεια δε μπόρεσε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε αφού ένας τραυματισμός από το προηγούμενο παιχνίδι με τη Μεξικάνα δυσκόλεψε κατά πολύ το έργο της χάνοντας έτσι τον αγώνα από την Τουρκάλα Πρωταθλήτρια και Νο 1 στο Raking Turan Duygu, με τη νικήτρια του αγώνα να εξασφαλίζει το Ασημένιο μετάλλιο και μια θέση στον μεγάλο τελικό.. Παρόλα αυτά το πάλεψε όσο μπορούσε δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι δεν είναι τυχαίοι οι τίτλοι που έχει κατακτήσει μέχρι τώρα ( 4ες φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια,2 φορές Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια και μια φορά Πρωταθλήτρια στα European Olympic Games το 2023).

zarmakoupi 99

Στο ταξίδι αυτό είχε δίπλα της να την κατευθύνουν οι προπονητές Παναγιώτης Μαυραειδής και Νίκος Μέμμος που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας.

Μια επιτυχία που την φέρνει στην 3η θέση του πίνακα της γενικής κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) στο στυλ του Kick Light στα -50kg.

Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού Kickboxing σήκωσε ακόμα μια φορά την ελληνική σημαία ψηλά, ανεβαίνοντας στο βάθρο του πιο δύσκολου πρωταθλήματος της WAKO ενώ συνεχίζει να διατηρεί την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση, κάτι που την κάνει να διαπρέπει ξανά και ξανά.

zarmakoupi55

zarmakoupi77

Η Σεμέλη που τον τελευταίο χρόνο προπονείται διπλα στον δασκαλο Δημητρό Δημητριάδη του ΣΦΠ Ολυμπιακού συνεχίζει με Επόμενο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που θα διεξαχθεί στην Κρήτη στις 15-17 Δεκεμβρίου το 2023.

 

 

 

Πηγή : ufight.gr

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.