ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: «Χάλκινος» και ο Φωτιάδης στο Παγκόσμιο, κατάφωρη αδικία στον ημιτελικό
Πυγμαχία: «Χάλκινος» και ο Φωτιάδης στο Παγκόσμιο, κατάφωρη αδικία στον ημιτελικό
(Φώτο : gazzetta.gr)
02 Δεκ
0
Σχόλια

Πυγμαχία: «Χάλκινος» και ο Φωτιάδης στο Παγκόσμιο, κατάφωρη αδικία στον ημιτελικό

Ο Εμμανουήλ Φωτιάδης ηττήθηκε σύμφωνα με τους κριτές, στον ημιτελικό των 63 κιλών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων στην Αρμενία, αλλά η εικόνα έδειξε ξεκάθαρη αδικία.

Ο Φωτιάδης, όπως φάνηκε και στα replay της μετάδοσης, είχε περισσότερα χτυπήματα κατά του Ιρλανδού Τζον Μάχερ.

Στον πρώτο γύρο οι κριτές αδίκησαν κατάφορα τον Φωτιάδη καθώς είχε πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο του Ιρλανδού, αλλά με σκορ 2-3 έδωσαν τον γύρο στον Μάχερ.

Με τον Έλληνα πυγμάχο να έχει και υποστήριξη στην κερκίδα από την υπόλοιπη ομάδα, ο δεύτερος γύρος ήταν ισορροπημένος και όλα θα κρίνονταν στον τρίτο γύρο.

Ο Φωτιάδης ήταν επιθετικός, ο Μάχερ συνεχώς αμύνονταν και απομακρύνονταν, δίχως να παίρνει παρατηρήσεις. Αν και πάλι το βίντεο έδειξε περισσότερα κερδισμένα χτυπήματα για τον Έλληνα πυγμάχο, οι κριτές έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στον Ιρλανδό με 3-0 (ισοπαλία έδωσαν δύο κριτές), με την ελληνική πλευρά να διαμαρτύρεται έντονα και τον Φωτιάδη, εν βρασμώ προφανώς, να μην δίνει το χέρι του στον αντίπαλό του, βλέποντας την αδικία.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ελληνικός πάγκος πανηγύριζε και αυτός του Ιρλανδού ήταν σιωπηλός, έχοντας την αίσθηση πως η νίκη θα δοθεί στον Φωτιάδη.

Παρ’ όλα αυτά, το χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν παύει να είναι μια μεγάλη επιτυχία.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.